Gradonačelnik Pule koji je zabranio “cajke” snimljen kako sluša Halida Bešlića (VIDEO)

Gradonačelnik Pule koji je zabranio “cajke” snimljen kako sluša Halida Bešlića (VIDEO)

Filip Zoričić, gradonačelnik Pule koji je zabranio koncert Duška Kuliša, Ane Bekute i Dragana Kojića Kebe, nalazi se, potvrdio je, u videu iz jednog lokala u Istri.

Na snimku se vide harmonikaši i čuje pjesma “Iznad Tešnja” koju izvodi Halid Bešlić.

Gradonačelnik Pule potvrdio snimak

Zoričić je na snimci vidno raspoložen, prenosi Index.

“Ja sam to vidio na internetu. Supruga i ja smo privatno pozvani na 30 godina jednog malog restorana u Puli jer sam bio razrednik djetetu vlasnika. Snimljeno je taman na našem ulasku u objekt”, kaže Zoričić.

Zoričića su pitali smatra li da muzika koja se čuje u videu pripada u “glazbeni izričaj koji ne pripada podneblju, mentalitetu i duhu Pule”.

“Nikad se nisam bavio time ko što sluša u privatnom prostoru. Ovo je privatni prostor i nemam tu što kome govoriti”, kaže Zoričić.

Na zabavi se, kaže, zadržao oko pola sata.

Pogrešna teza

“Pogrešno se ponavlja teza da zabranjujemo koncerte u Puli. Kao Grad nemamo takve ovlasti, ali imamo ovlast i obavezu promovirati pojedina događanja kroz održavanje istih u prostorima koji su u vlasništvu Grada Pule.

Puno neistina je izrečeno, puno žući, a sve jer je netko na prevaru htio u gradskom prostoru organizirati nešto potpuno drugačije od onog što je prvotno najavio. Kao Grad smo reagirali i reagirat ćemo kad god se takva situacija ponovi”, zaključio je on.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

POVEZANE OBJAVE