I on ima psihičkih problema: Život Dejvida Bekama postaje pravi pakao

I on ima psihičkih problema: Život Dejvida Bekama postaje pravi pakao

Dejvid Bekam (David Beckham) će uskoro otkriti nevjerovatne detalje iz svog privatnog života koji će zapanjiti svijet, najavljeno je iz Netfliksa koji planira snimanje dokumentarnog filma o poznatom fudbaleru, prenose mediji.

Dokumentarac ima budžet od 16 miliona funti, a dio je posvećen i Bekamovoj borbi sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Zbog opsesivno-kompulzivnog poremećaja, fudbaler noću ostaje budan satima, piše britanski list Dejli Mejl.

Takođe, ovaj fudbaler srednjih godina već je ranije priznao kako sve predmete u kući mora da drži poravnate, odnosno u ravni. Ili u parovima.

Novina je to, što ja sada otkrio, da noću ostaje budan, dok njegova porodica spava, i za to vrijeme čisti i sređuje kuću.

– Kada svi odu da spavaju, ja idem okolo po kući i čistim. Čistim svijeće, prekidače za svijetla vraćam na prvobitne položaje, pazim da je sve uredno. Mrzim da se probudim u neredu. Skidam vosak za svijeće, čistim staklo – priznao je Bekam, prenosi Gloria.

Fudbaler je objasnio da je svjestan da je njegovo ponašanje čudno, a uz to je i priznao da se posvađao sa svojom ženom Viktorijom jer nije stavila slanik na predviđeno mjesto.

Podsjetimo, Netfliks je prošle godine najavio snimanje dokumentarne serije u kojoj će Bekam otkriti sve o svojim skromnim počecima i uspjehu koji je potom uslijedio.

U dokumentarcu će biti prikazani privatni snimci, kao i intervjui s članovima njegove porodica i drugim važnim osobama iz njegovog života.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE