Kladionice za prije porođaja Kejt Midlton rade bolje nego za EP

Kladionice za prije porođaja Kejt Midlton rade bolje nego za EP

kejt-midlton-najlepsa

Ono što je javnosti postalo neizbježno jeste da promjene na kladioničarskim listama nisu velike u odnosu na prošlu nedjelju. Vjerovali ili ne pojavilo se samo još jedno muško ime – Dejvid, koje sada ima šanse 1:8. Ime je na listu stiglo zbog Dejvida Bekama, koji je rekao da on nosi divno englesko ime i da ne bi bilo loše da se kraljevsko dijete tako zove, što će se možda danas otkriti.

 Ono što je također izuzetno zanimljivo jeste da kladioničari i dalje daju najviše šansi da princeza rodi djevojčicu, a da ta ista djevojčica nosi ime Aleksandra i naglašeno je da i dalje vodi na listi imena. Ipak, Britanci, prema anketi koju je radio tabloid “Mejl on sandej”, misle da bi djevojčica trebala da se zove Viktorija, a dječak bi trebalo da nosi ime Džejms.

Nakon poroda koji se očekuje danas u bolnici “St. Meri”, Kejt će se s bebom preseliti odmah kod svojih roditelja. Mali princ ili princeza će pohađati Montesori vrtić, ići će u pripremnu školu Pembridž u Vestministeru, dok su za osnovnu školu u opticaju dvije ustanove: Norland plejs i Hil haus. Srednju školu će pohađati u internatu u Velington školi u Berkšajeru. Dakle tako vam je kada ste princ ili princeza, sve vam je već isplanirano i prije vašeg rođenja.

Sigurno vas zanimaju kvote na kaldionicama što se tiče imena bebe. U nastavku pogledajte i taj spisak. Ono što je zanimljivo jeste da se najviše uplaćuje na ime bebe.

Djevojčica

Aleksandra 4:1

 Viktorija 4:1

Šarlot 6:1

 Dajana 8:1

 

Dječak

Džejms 6:1

 Dejvid 8:1

 Džordž 10:1

 Frensis 10:1

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE