Evo što muškarci rade da žene ‘jače padnu’ na njih

Evo što muškarci rade da žene ‘jače padnu’ na njih

Muškarci su jednostavni, ponekada ih treba podsjećati da nešto trebaju obaviti, ali kada se posvete nečemu to naprave gotovo savršeno. 

“Ne možeš s njima, ne možeš bez njih…”

Iako se češće ova uzrečica koristi za žene, nije ništa manje iskoristiva ni za muškarce. I uhvatit ćemo se za ono: ne možeš bez njih…

Muškarci su jednostavni, ponekada ih treba podsjećati da nešto trebaju obaviti, ali kada se posvete nečemu to naprave gotovo savršeno. 

Ovo su neke od stvari koje također znaju napraviti upravo tako…Evo na što žene “padaju” kod muškaraca…

Kuhaju…

Odavno je prekrivena prašinom ona prastara da je ženama mjesto u kuhinji. Upravo su muškarci ti koji, kada se posvete onome što su naumili skuhati, od toga naprave malo remek djelo. I žene obožavaju vidjeti muškarca kako sjecka namirnice, priprema ih za kuhanje, dodaje začine i više puta kuša nedostaje li još nešto da zaokruži tu kulinarsku priču… Rijetko koja žena tome može odoljeti!

Slušaju…

Iako će se češće ovo povezati sa ženama, muškarci koji zaista znaju slušati svoje bolje polovice su “zlatne koke”. Imati nekoga pored sebe s kim dijelite gotovo sve i imati svog partnera za najboljeg prijatelja gotovo je neprocjenjivo. 

Bave se sportom…

Zadihani, oznojeni…. Na prvu, ovo možda i nije najbolja slika koju žena želi stvoriti u glavi, ali žene jednostavno obožavaju muškarce koji su predani nekom sportu. Osim zategnutih tijela i “isklesanih mišića” žene će oduševiti i njihova predanost sportu koji su izabrali. 

Voli njenu obitelj…

Generacijske, ali i karakterne razlike mogu biti uzrok raspada mnogih veza. Ali i uzrok da ON postane muškarac njenog života ako taj dio “odigra” pametno, odnosno, ako se zbliži s članovima njene obitelji. 

Ne srami se zagrljaja i poljubaca…

Neki muškarci neće nikada poljubiti ili zagrliti svoju partnericu u javnosti, iz nekih svojih razloga. Ali oni mušklarci, koji se neće “bojat” iskazivanja ljubavi i pažnje prema svojoj odabranici ženama će biti vjerojatniji izbor. Tko želi biti s muškarcem koji smatra da je voljeti nekoga i to javno pokazati – sramota ili udar na ego?!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE