Nokia predstavila Lumia 625 smartfon

Nokia predstavila Lumia 625 smartfon

slika (2)

Kompanija Nokia predstavila je danas novi smartfon Lumia 625, pristupačan telefona koji karakteriše 4G pristup internetu i 4,7 inčni LCD ekran.

Nadovezujući se na nagrađivani Nokia Lumia dizajn, model 625 posjeduje Windows Phone 8 operativni sistem, Smart kameru koja može da ukloni neželjene objekte sa slike, kao i Nokia Cinemagraph, aplikaciju koja pretvara fotografije u pokretne uspomene, navodi se na sajtu kompanije.

Izvršni potpredsjednik Nokie Smart Devices, Jo Harlow (Džo Harlou), kazao je da je Lumia 625 telefon, s najvećim ekranom do sada, savršen primjer kako ta kompanija unosi vodeće inovacije i iskustva.

Pored toga, telefon obuhvata poboljšanu verziju Nokia Lumia Amber, ali i Live Tiles, koje se nalaze na glavnom ekranu, kao i People Hub koji olakšava povezivanje sa prijateljima i porodicom.

Windows Phone 8 takođe uključuje Xbox Live, Microsoft Office, and sedam GB onlajn prostora na SkyDrive aplikaciji.

Uz pristup više od 165.000 aplikacija, uključujući Vimeo, Temple Run i WhatsApp, Nokia Lumia 625 pruža i bezbjednije surfovanje Internet Explorerom 10, kao i povećanje memorije uz pomoć SD kartive veličine do 64 GB:

Po maloprodajnoj cijeni od 220 evra, bez poreza i subvencija, Nokia Lumia 625 će početi da se prodaje u Kini, Evropi, Azijisko-Pacifičkoj oblasti, Indiji, Srednjem Istoku, Africi i Latinskoj Americi u trećem kvartalu ove godine.

Izvor: Nezavisne novine

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE