Ronaldo suigrače javno ponizio, pa im “sve objasnio” preko Whatsappa

Ronaldo suigrače javno ponizio, pa im “sve objasnio” preko Whatsappa

Negativna atmosfera opet je zavladala u Realu. Navijači žele glavu predsjednika Pereza, koji pak proziva trenera Zidanea, a njegova najveća zvijezda Ronaldo javno ponižava suigrače uzdižući sebe, za što je dobio prijezir i ogorčenje navijača.

Suigrači su navikli na Ronaldovu egomaniju i trpe njegovo ponašanje primadone jer je najbolji igrač, strijelac i najveća zvijezda kluba, ali i za njih su bile previše Ronaldove riječi nakon domaćeg poraza od Atletica (0:1) kojim je Real definitivno ispao iz utrke za naslov. “Da su ostali igrači na mojoj razini, bili bi na prvom mjestu”, prenosi Index hr.

Nakon toga, te poimeničnog prozivanja igrača i Ronaldove presude koji su dovoljno dobri, a koji ne da bi igrali u Realu, navijači su poludjeli, a ni svlačionica nije reagirala najbolje.

Kada je vidio što je napravio, Ronaldo je vrlo loše i nevješto pokušao demantirati sam sebe, tvrdeći kako su ga “novinari pogrešno interpretirali”. Jasno, pogreška nepogrešivog ili njegova javna isprika onima koje je uvrijedio, ne dolaze u obzir, prenosi Index.

Ronaldo je nakon razgovora s kapetanom Sergiom Ramosom došao na “sjajnu ideju” kako umanjiti štetu: Suigračima je poslao poruke putem Whatsappa, u kojima im se također nije ispričao, nego tek ponovio kako su ga novinari pogrešno citirali.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE