Portal 072info

A MISLILI SMO DA SMO SVE VIDJELI: Je li moguće da je ovo najnoviji beauty trend?

Svi se sjećamo koliko je pomutnje izazvala Julia Roberts kad se na premijeri filma ‘Notting Hill’ 1999. godine pojavila neobrijanih pazuha. Ponosno je mahala okupljenim obožavateljima, nimalo mareći za dlake pod pazusima, a zatim je uslijedio javni linč.

Sad zamislite koliku bi tek pomutnju izazvali njezini dlakavi pazusi da su dlačice bile – u boji. Naime dlačice u području pazuha su razlog debata već godinama. A neke žene su u posljednje vrijeme počele eksperimentirati s bojanjem tih dlačica. Bojaju ih u zelenu, plavu, crvenu i bilo koju drugu ludu boju koja im padne na pamet. 

Roxie Hunt, frizerka iz Seattlea oduvijek je željela eksperimentirati s bojanjem pazušnih dlačica svojih klijentica, te je nedavno napokon i imala priliku to učiniti kad je jednoj djevojci obojala dlačice pod pazusima u istu plavu boju kakva joj je i kosa. 

“Smijale smo se i divile se ljepoti njezinih plavih pazuha”, napisala je Hunt na svojem blogu i dodala: “Bilo je predobro da bi bilo istinito. Boja njezinih pazuha bila je identična boji kose. Osjećala sam kao da su dlake na tijelu napokon pobijedile!” 

Ako i dalje niste uvjereni da je ovo dobar potez, znajte tek da je ovaj tekst na blogu frizerke podijeljen više od 30.000 puta, a i na Instagramu je postao pravi hit. Biste li se pak vi usudili učiniti isto?

cazin.net

Podijelite članak