A-SDA za evropsku BiH: Održani predizborni skupovi u Vukotićima, Šerićima, Jastrepcu, Tišini, Mošćanici i Dolači

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

U protekla dva dana Stranka demokratske aktivnosti, A-SDA za evropsku BiH, održala je predizborne skupove u Vukotićima, Šerićima, Jastrepcu, Tišini, Mošćanici i Dolači.

Na skupovima je bio prisutan veliki broj mještana, posebno mladih. Kako predizborna kampanja A-SDA stranke odmiče, predizbornim skupovima, tribinama i razgovorima prisustvuje sve veći broj ljudi.

Građani su sa odobravanjem pratili obraćanje mr. Rame Isaka, predsjenika KO A-SDA Zeničko-dobojskog kantona, koji je na skupovima naglasio potrebu da mještani sagledaju stanje u kojem žive, da sami procijene odgovornost vlasti koja dvadeset godina svakodnevno pogoršava život običnog čovjeka, te da se na izborima opredijele za iskusne, stručne, poštene i nekompromitirane kandidate stranke A-SDA za evropsku BiH.

Građani su u razgovorima koje su vodili s kandidatima na listama A-SDA stranke iskazali nezadovoljstvo s dosadašnjim odnosom vladajućih struktura, posebno zbog stalnih lažnih obećanja, pogoršanja uslova života i odlaska mladih ljudi iz zemlje.

Skupovi su prerasli u opće narodno veselje uz muziku.

Dana 14.09.2018. godine u Olovu je održan veliki predizborni skup na kojem su predstavljeni kandidati sa listi A-SDA za evropsku BiH za sve nivoe vlasti. Predsjednik A-SDA za Olovo, mr. Miralem Mehanović, naglasio je teško stanje u kojem žive mještani ovog herojskog grada, te naglasio da je krajnje vrijeme da se skinu okovi straha sa građana.

Na skupu su se građanima obratili i ostali kandidati sa listi A-SDA za evropsku BiH za sve nivoe vlasti koji su predstavili programske ciljeve Stranke, a koji će omogućiti da se Olovo skine sa margina zbivanja u Zeničko-dobojskom kantonu i olakša život njegovih stanovnika.

Naši građani zaslužuju odgovorniji odnos vladajućih struktura, te preduzimanje prioritetnih mjera kako bi se zaustavilo daljnje ugrožavanje uslova života.