Portal 072info

A-SDA Zenica o sinoćnjem gostovanju Kasumovića na RTV Zenica

79699988 6EA0 4DD1 A002 36ECD36BBF99
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U sinoćnjoj emisiji, sada je to svima jasno, od njega nelegalno ‘privatizirane’ RTV Zenica, odlazeći gradonačelnik se ničim izazvan obrušio na Stranku demokratske aktivnosti A-SDA.

Vjerovatno svjestan gubitka ugleda i popularnosti kod građana našeg grada, kojima ne pripada ni po jednom osnovu, odlazeći gradonačelnik je svoj bijes prosuo na A-SDA stranku. Na taj način nas je etiketirao kao glavnog krivca za pad njegovog izbornog potencijala i predstojeći gubitak izbornog procesa.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Njegova ‘privatna’ RTV Zenica samo je njemu pružila mogućnost predizborne kampanje u za to nedozvoljeno vrijeme. Vlastodržac je na taj način drsko  demonstriraozloupotrebu vlasti i bezobzirnu silu nepoštivanja zakonskihograničenja i zabrana. Da li je to ispravna poruka koja priliči nama Zeničanima, je li to apel za nepoštivanje društvenog poretka ili njegov poziv građanima na anarhiju u slučaju gubitka vlasti?

Stranka demokratske aktivnosti A-SDA je demokratska stranka koja na prvo mjesto stavlja običnog čovjeka, gdje sigurnost i poboljšanje standarda građana nemaju alternativu.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Ovakvo neprihvatljivo ponašanje i djelovanje gradonačelnika na odlasku, putem zloupotrebe medijskog prostora, svakako će biti predmet procesuiranja od strane pravosudnih organa, ali i nadležnih izborno-regulacionih tijela zbog prijevremene kampanje, zloupotrebe medija i govora mržnje. 

Pozivamo RTV Zenica da omogući medijski prostor predstavniku A-SDA stranke, kako bi bio u mogućnosti da odgovori građanima na iznesene optužbe i govor mržnje odlazećeg gradonačelnika. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Televizijski nastup pun mržnje i nesuvislih navoda odlazećeg gradonačelnika svakako je za žaljenje. Posebno je žalosno je da on vlastitu promidžbu i opravdanje za neispunjenje predizbornih obećanja zasniva na neprimjerenom spominjanjui kleveti djece političkih neistomišljenika, zaboravljajući pri tome da svi imamo djecu prema kojoj moramo imati posebnu odgovornost i senzibilitet. Zaista ga posebno žalimo!

                                                                                                            Gradski odbor A-SDA                                        

Podijelite članak
  • 568
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

“OBIČNI” LJUDI O KASUMOVIĆU: Od svih ostalih ja ne vidim ikog boljeg, za bolju Zenicu!

072info.com

KASUMOVIĆ: Muftija Dizdareviću, da li ste vi odobrili predizborni skup u krugu džamije u MZ Tišina?

072info.com

POKUŠAJI ZASTRAŠIVANJA NOVINARA: Pivić razmišlja o povlačenju u korist A-SDA, biračko tijelo podijeljeno na dva kandidata

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6