Portal 072info

A-SDA Zenica održala predizborne skupove u Peharama, Ričicama, Donjoj i Gornjoj Gračanici

arnel
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Tako blizu grada, a tako daleko! Pehare i Ričice, u neposrednoj blizini grada, a potpuno su zanemarene i zaboravljene od gradskih vlasti.

A šta onda reći za Gornju i Donju Graćanicu, u kojima još nije riješen nijedan ozbiljan infrastrukturni projekat – to su mjesta sa putevima koji više podsjećaju na vododerine i razvaline, bez riješene kanalizacije i rasvjete, a o aerozagađenju već odavno niko ne vodi računa. Onda nije ni čudo što se lokalni mještani žale da ih iz gradskih vlasti nikada niko nije posjetio u posljednjih nekoliko godina, a da nikada više mladića nije otišlo u inostranstvo kao u posljednje dvije godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME


– Mi smo ovdje da sagledamo vaše probleme i da zajednički utvrdimo prioritete za budućnost. Za bolji život moramo prvo promijeniti sebe i na izborima se odlučiti za one koji će donijeti promjene – nove ideje i nova rješenja – za novu i modernu Zenicu. Mi imamo takve programske smjernice i kandidate koji vas nikada neće iznevjeriti – izjavio je u svome nadahnutom govoru mr. Arnel Isak, kandidat A-SDA za gradonačelnika Zenice.


Kandidati za Gradsko vijeće, Elmir Duvnjak, Vildana Valentić, mr. Rusko Isak, Safet Brkić, Emir Šehić i Belma Kovač Spahić, mještanima su predstavili svoje vizije i programske ciljeve za koje će se zalagari u Gradskom vijeću, s posebnim akcentom na ove značajne, ali zaboravljene mjesne zajednice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME


Mještani su izrazili masovnu podršku kandidatu za gradonačelnika, mr. Arnelu Isaku, i kandidatima za Gradsko vijeće iz ‘Tima za promjene’ A-SDA stranke, te svoju opredijeljenost da uz ovaj mladi i stručni Tim za promjene izgrađuju bolju budućnost za sebe i svoju djecu.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
  • 63
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

PREKINUTA IZBORNA ŠUTNJA U ZENIČKOJ SDA: Nakon ubjedljivog poraza, oglasio se Pivić

DPA - Portal 072info

Koliko su glasova na izborima osvojili SDA, SNSD i HDZ u odnosu na 2016. godinu

Portal 072info

CIK u četvrtak razmatra poništavanje izbora u Srebrenici i Doboju

DPA - Portal 072info
REKLAMA
KRAJ REKLAME