lukassssss
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Pjevač Aca Lukas ne prestaje da intrigira javnost dijelovima svoje autobiografije.

FIXGEHALT

Nakon brojnih priča o zatvoru, Ceci, bivšim djevojkama, Lukas je otkrio i da je često imao grupni se*s.

Bio sam nekoliko puta sa dvije sestre, kao i sa majkom i kćerkom. A jednom prilikom sam u Beogradu bio sa advokaticom i njenom prijateljicom iz tužilaštva. Razgaćili se mi, trka po krevetu, noć odavno prošla. Zazvoni telefon. “Gdje si”, pita neko. “Na suđenju”, odgovorim. “Kakvo suđenje, znaš li ti koliko je sati”, čudi se sagovornik. “Kad je Aca Lukas u pitanju, sudovi rade 24 sata”, odgovorio sam i spustio slušalicu – otkriva Aca.

Lukas je otkrio i da je bahanalije pravio u hotelu u Parizu, zbog čega je izbačen.

LIDER

Svako veče sam priređivao žurke u predsjedničkom apartmanu. Alkohol, droga, cigarete i se*s, naravno. Na žurkama su bile žene svih rasa i boja. Dvanaest raspusnih djevojaka i četiri muškarca. Pariz pruža neviđene mogućnosti onima koji mogu da plate ludovanje. Hotel se orio od muzike, galame, cike, vike. Iz hotela su me izbacili zbog cigareta. Kažu zabranjeno pušenje. Našli su najbezbjedniji način da ne bi i oni došli pod ozbiljan udar zakonodavstva – napisao je Lukas.
Pošto je izbačen iz jednog hotela, Aca se pohvalio da je žurku nastavio u drugom.

Tamo sam u bahanalije uvlačio i osoblje. Jedna prelijepa devojka, koja je namještala posteljinu, dobila je otkaz jer ju je neko prijavio da je bila na žurci kod ludog Srbina – otkrio je pjevač u svojoj autobiografiji.