ACA LUKAS NAČEO JETRU: Hoću da budem malo ljepši

aca
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Aca Lukas otkrio je kakve je probleme imao sa zdravljem i kakve su mu savjete davali doktori.

– U teretanu idem zbog zdravlja. Hoću da budem malo ljepši! Ja u životu pazim na svoje zdravlje tako što slušam doktore, rekli su mi da moram da prestanem da pijem, iako nisam alkoholičar, ali imao sam neke probleme, neke gorušice… Rekli su mi da sam “načeo” jetru i da prestanem da pijem, malo da trčim, da gradim kondiciju, da pijem surutku. Sve što mi doktori kažu, ja uradim – ističe Lukas.

ČITAJ JOŠ:  Stanija ošamarila Acu Lukasa: Ovo je razlog

-Počeo sam da treniram, odradio sam nekih sedam-osam treninga, a trenutno sam na pauzi. Nema sporta koji nisam trenirao, a teretana… Trenirao sam ja, dizao sam tegove kada sam bio u zatvoru pet mjeseci. U CZ-u smo dizali flaše koka-kole od dvije litre napunjene vodom, pa to dižeš. Svašta sam ja radio i trenirao, ali toliko sada nemam kondicije, baš sam skoro rekao da kad bih trčao sam na 100 metara, stigao bih treći, tako da pod hitno moram da poboljšam kondiciju – priča folker.

ČITAJ JOŠ:  ACA LUKAS: Prokockao sam 70 miliona eura
GODISNJICA
MARKETING