Aca Lukas ne prašta: “Brena je govorila da sam klošar i narkoman”

lepa brena i lukas ff 750x526 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Aca Lukas je u autobiografiji “Ovo sam ja” otkrio da je zaratio sa Lepom Brenom jer ga je iza leđa nazivala ‘klošarom’ i ‘narkomanom’!

Pjevač tvrdi da joj je oprostio to što je u Americi spojila njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović sa NBA košarkašem Markom Jarićem i prikrivala njihovu romansu, ali da ne može da pređe preko ružnih riječi koje je o njemu izgovorila!

“Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Pile su kafu i pričale. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena tješi Sonju: “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman?”, napisao je Lukas u knjizi i dodao da Brena i dalje vjeruje da se naljutio na nju zbog Jarića, koga u knjizi zove Majami, po mjestu gdje živi i gdje Brena i Boba Živojinović imaju stan: “Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namješta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju kćerku, o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvrijedni narkoman”. Pjevač je zatim opisao i kako je saznao da ga je Sonja prevarila sa svjetski poznatim sportistom, dok je bila Brenina gošća u Majamiju.

“Leškario sam u krevetu i igrao neku hazardersku igru. Odjednom je laptop zabagovao. Umalo ga nisam bacio kroz prozor. Na sreću – a kasnije se ispostavilo na nesreću – ugledam Sonjin tablet. Uključim i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Potražio sam Breninog i Bobinog sina Viktora: ‘Da li znaš ko je ovo na slici?’, pitao sam ga. ‘Kako ti ne znaš ko je? Naš NBA igrač’, odgovorio je”.
Lukas je potom kupio lažnu SIM karticu i pozvao Jarića, kome je prethodno pisao s tog broja u Sonjino ime. Kada je uspostavio vezu sa suparnikom, dao je svojoj ženi slušalicu. Ona je preblijedila i tada je folker definitivno bio siguran da ga je prevarila s bivšim mužem top-modela Adrijane Lime: “Posle nekoliko dana čujem od ljudi kako je Majami pričao da je ka*ao ženu Ace Lukasa. E, to je već bilo previše. Pozvao sam ga. ‘Vidi, s*so jedna. Nisi je*o mene, pa da se hvališ zbog toga. A ako svratiš u Beograd, računaj da ćeš igrati na Paraolimpijadi’.

Jarić je posle tri mjeseca ipak došao u Beograd, ali okružen ‘gorilama’.

“Sve vrijeme je imao obezbjeđenje. Preko posrednika je nudio pare da izgladimo odnose. Sve ovo što se desilo bio je konačan kraj iluzije da ćemo se Sonja i ja možda pomiriti”, otkrio je folker u knjizi.

Aca Lukas je u autobiografiji otkrio zašto nije došao na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, iako je bio pozvan.Rekao sam mu: ‘Hvala ti, Filipe, na pozivu, ali ja imam jedan uslov – da Brena ne bude na svadbi’.