Aca Lukas opleo po Denisu Kadriću: Prepotentan si, uopšte mi se ne sviđaš!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Takmičar Denis Kadrić se predstavio pjesmom Sinana Sakića, pa mu je žiri prvenstveno zamjerio to što ne pjeva svojim glasom, već imitira druge pjevače. Kako smo već pisali, Jeleni Karleuši se dopao ovaj takmičar, pa je čak komentarisala kako je podsjeća na njenog supruga Duška Tošića po igranju i stavu.

“Podsjećaš me na mog supruga, izgledaš dobro, pravi si frajer iako nisi normalan“, rekla je Jelena, na šta joj je Denis odgovorio:

“Znam da sam frajer, a vi ste kao normalni?“, odbrusio je takmičar, a Jelenu je ovaj komentar samo zabavio i nije imala zamjerke.

Međutim, kada je Viki Miljković rekla da je takmičar simpatičan svima, Aca Lukas se iznervirao.

“Nije svima simpatičan! Meni uopšte nije simpatičan! Pjevaš odlično, ali jako si prepotentan, i ne poštuješ ni nas ni publiku. Takvo ponašanje ne treba tolerisati i s takvim ponašanjem nigdje u životu nećeš uspjeti“, rekao je Aca, sa kim se složio i Bosanac, a Viki mu je dodala kako nije u redu da ne poštuje žiri koji ima kritike za njega, te da je bio jako nekulturan prema Ani Bekuti koja nije glasala za njega, jer je čak nije htio ni pogledati. Žiri je dodao Denisu kako nije u stanju da primi kritiku.

Da ovo pogledate, premotajte na 1:05:00.

https://www.youtube.com/watch?v=oaIXXtTTvd8
e-turneja.com