LUKAS PRVI PUT O NARKOMANIJI: Sve što sam probao, dobro sam se raspitao šta je unutra

EEF1D748 32CE 43C3 B026 F4F3A8D20086
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Aca Lukas nikada nije krio da je u životu imao problema sa porocima.

On je pričao iskreno o tom periodu svog života, ali i objasnio na koji način vaspitava svoju djecu kada je ta tema u priči.

Istakao je da bez obzira da li je riječ o torti ili nekom drugom poroku, za njega važi samo jedno pravilo – nikada neće probati nešto, a da se prethodno nije dobro raspitao o sastojcima.

ČITAJ JOŠ:  RAZOTKRIVANJE POČELO! Aca Lukas dokazao da je Konstrakta imala vezu u žiriju izbora za pjesmu Evrovizije!

Baš zbog svega navedenog, pjevač smatra da je i najmjerodavniji da svojoj djeci da savjet i lični primjer zašto bi trebalo da izbjegavaju drogu u širokom luku.

Ne jedem i dan danas tortu. Znaš zašto? Zato što ne znam šta ima unutra. To što neko napravi, pa da ja nemam pojma šta je unutra, ja to nikada neću pojesti. Apropo ovoga što sam htio da kažem, sve što sam u životu probao jako sam se dobro raspitao prije toga šta je – rekao je, a onda je prešao na djecu.

ČITAJ JOŠ:  Lijepa bh. voditeljica ponovo u bolnici: Ohrabrena podrškom prijatelja

-Ne mogu da ti dajem novac da se drogiraš. Ti nećeš doći da mi tražiš novac za drogu, ti ćeš da tražiš novac za nešto drugo i ja neću znati. Znači, saznam li da ste krenuli tim putem, nije nikakav problem, samo ću da vam uzmem sve što sam vam kupio i dao i neću vam više davati novac jer neću znati da li je za drogu. Ja garantujem da ne postoji, u mom slučaju, nijedan bolji način od ovoga što sam uradio – ispričao je iskreno Lukas za Kurir.

ČITAJ JOŠ:  Aca Lukas progovorio o zdravstvenom stanju: Načeo sam jetru, moram piti surutku
GODISNJICA
MARKETING