Aco Pejović u Gradskoj areni Zenica?!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Velika muzička zvijezda Aco Pejović nakon što je održao veliki broj solističkih koncerata širom Bosne i Hercegovine ali i regije, konačno je odlučio ponuditi zeničkoj javnosti veliki koncert i to u Gradskoj areni Zenica.

Ovaj koncert Zeničani su sa nestrpljenjem iščekivali, a poznato je kako se u zeničkim krugovima uveliko pričalo kako bi upravo organizovanje njegovog koncerta bio pravi pogodak za Gradsku arenu koja bi bila spremna ugostiti ovu muzičku ikonu. Priželjkivanja Zeničana konačno će biti ostvarena, a za sada nam nije poznato da li će Pejović svoj koncert obogatiti i nekim specijalnim gostima?!

U pokušajima da nam potvrdi ovu informaciju koju je saopćio izvor blizak portalu kontaktirali smo VD direkotra JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica, Alema Hadžibegovića, a koji je još jednom pokazao nekorektnost spram medija i nije želio uopće govoriti o koncertu. Valja istaći samo kako je pokušao ustanoviti datum koncerta koji smo mi pomenuli, kako bi isti mogao provjeriti sa onim koji se ugovara, a što nam dovoljno govori da će se koncert uistinu održati.

U želji da ovu informaciju ozvaničnimo kontaktirali smo i gospodina Lalević Bora, menadžera Ace Pejovića, koji nam je potvrdio da su pregovori u vezi sa organizacijom koncerta u Zenici u toku, ali se još uvijek zvaničan ugovor o koncertu nije potpisao. Zvanične informacije o organizovanju koncerta u decembru bit će poznate za desetak dana.

Tako za sada izvor blizak portalu otkriva kako će se koncert desiti 07. decembra, ali ipak ostaje sačekati zvanično saopćenje od strane menadžera Bora. Međutim, oduvijek je bilo gdje ima dima ima i vatre, tako će se i ova priča o koncertu realizovati, ali je još uvijek ostalo upitno koji će to biti datum decembra mjeseca. Veliki broj Zeničana ali i poštivaoca pjesama popularnog Pejovića iz okolnih gradova neupitno će ispuniti Gradsku arenu do posljednjeg mjesta, ukoliko dođe do koncerta.

Uskoro očekujte i zvaničnu potvrdu ove informacije, ali i informacije koje se tiču cijene ulaznica.