Aco Pejović prekinuo priče o preljubi pa spomenuo razlaz: Došlo je vrijeme da se srca rastanu

Aco Pejović prekinuo priče o preljubi pa spomenuo razlaz: Došlo je vrijeme da se srca rastanu

Aco Pejović brak sa Biljanom sklopio je jako mlad.

Jedan jedini susret bio je dovoljan da se ludo zaljubi u svoju izabranicu, koja ga je podržala u namjeri da se bavi muzikom i godinama unazad strpljivo čekala da se vrati sa neke od turneja, sa nastupa ili koncerta širom Evrope i sveta.Uprkos skladu koji očigledno postoji među supružnicima, nedavno se u medijima pojavila priča o pjevačevom nevjerstvu.

Portali i žuta štampa mjesecima su pisali o Acinoj novoj izabranici, njenoj kosi, imenu, prebrojavali joj godine i upoređivali je sa njegovom zakonitom suprugom koja mu je rodila tri predivne kćerke, pa iako ga je sve to pogađalo, muzičar nije želio ništa od pomenutog da demantuje.

Naprotiv, to što su ga mediji bez razloga stavili u žižu interesovanja preusmjerio je u svoju korist.

Nedavno je objavio singl “Soba 501”, koji je publika zavoljela na prvo slušanje. Također on je u javnost plasirao duet sa Editom Aradinović.

Komentari na konto pjevačevog braka su istoga trena prestali, te se fokus sada okrenuo na note, što je njemu oduvijek i bio cilj.

Nova pjesma, koliko god da je emotivna, vjeruje se da nema veze sa pjevačevom izabranicom niti stanjem u njihovom odnosu. Aco Pejović brak strogo čuva, izgleda kao da je tvrđavu oko sebe i svoje porodice podigao, i čini se da ga na tom polju ništa ne može slomiti.

Sve polazi od toga što ima bezgranično povjerenje svoje izabranice koja sve češće učestvuje u njegovom studijskom radu.

Stihove koji ukazuju na razlaz aminovala je, a čini se da je i publika već dala svoj sud.

– Došlo vreme da se srca rastanu, predajem se, dižem belu zastavu. Kao vreme da staje, minut satima traje, zadnja nada o nama nestaje – otpjevao je nedavno Aco, koji se proslavio 2000. godine.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica