Adel progovorila o razvodu, novom dečku i gubitku 45 kilograma

8A5B4192 8CBB 418C B936 423066F4FFFF
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Muzička megazvijezda Adele (33) u četvrtak je ušla u historiju kao prva slavna osoba koja se pojavila na naslovnici britanskog i američkog “Voguea”, a u ekskluzivnom intervjuu za časopis, prvom koji je dala u pet godina, napokon je progovorila o dramatičnom gubitku kilograma, razvodu od bivšeg supruga Sajmona Konečkog (Simon Koneckii novoj ljubavi s Ričim Paulom (Rich).

Podsjetimo, nagrađivana pjevačica u posljednje dvije godine skinula je nevjerojatnih 45 kilograma.

– Za sve je kriva moja tjeskoba. Osjećala sam se bolje kad bih vježbala. Nikad se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem jaka i zdrava. Postala sam prilično ovisna o tome – vježbam dva ili tri puta na dan! Dižem utege i odrađujem kružne treninge – i tako već treću godinu – izjavila je Adele.

ČITAJ JOŠ:  Hana Hadžiavdagić Tabaković: Zašto nije uplaćeno 500.000 KM za liječenje djece u Sarajevu?

O razvodu od Konečkog kaže: 

– Ostavila sam ga. Iskreno, bila bih jadna da nisam sebe stavila na prvo mjesto. Imala sam 30 godina i osjećala sam se kao da mi se cijeli svijet raspada, bez ikakva upozorenja. Jednostavno mi više nije odgovaralo ostati u tom odnosu. Nisam željela završiti kao mnogi drugi ljudi koje poznajem. Ali nije se dogodilo ništa loše Bilo mi je neugodno poslije razvoda, stvarno neugodno. Ali stvar je u tome da ništa ne može funkcionirati na silu, pa tako niti brak. Mi žene smo odgajane tako da se i dalje trudimo, čak i kad ne ide, svi smo to gledali u filmovima kad smo bili mali… Razvod mi je slomio srce, ali izdržala sam – iskrena je pjevačica.

ČITAJ JOŠ:  Procurio snimak Dare Bubamare sa početka karijere: Evo kako je izgledala prije operacija!

Od ljubavnog brodoloma prošle su dvije godine, a Adele odnedavno ljubi Richa Paula, za kojega kaže da je “super, tako je**no smiješan i pametan”.

– Išla sam na spojeve i prije Riča, ali dotični muškarci to su mrzili. Bilo im je previše stresno, nisu se osjećali ugodno kad bi ih netko vidio sa mnom… Ali mog novog dečka to uopće ne ljuti. Dovoljno je dosljedan i obazriv pa me uopće nije briga tko zna za nas – kaže Adele, koja je partnera već upoznala i s osmogodišnjim sinom Angelom, kojega ima iz propalog braka, a i ona je bliska s Ričovom djecom, prenosi Jutarnji list. 

ČITAJ JOŠ:  Terapija oslobađanja stresa: Dizat će automobile u zrak kako bi se riješili stresa
GODISNJICA
MARKETING