AG-SHOP JAŠAREVIĆ Idealno rješenje da obradujete voljenu osobu za Valentinovo! (FOTO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Još uvijek niste odlučili šta da kupite voljenoj osobi za Dan zaljubljenih, a da pri tome “pobjegnete” od svakodnevnice?

Idealno rješenje za vaše slatke muke priredio je ugledni Ag-shop Jašarević, koji za svaki praznik i prigodu pomogne velikom broju zadovoljnih klijenata. Svemu tome doprinjeo je spoj kvalitete, povoljnih cijena, tradicije i uvažavanja svojih klijenata koji su recept za dugogodišnje uspješno poslovanje. Tako je i ovak put, povodom Valentinova, budući da je Ag-shop za sve zaljubljene obezbijedio veliki izbor nakita po najpovoljnijim cijenama u gradu.

Svi Zeničani i Zeničanke koji ne znaju šta kupiti voljenoj osobi povodom 14. februara – Dana zaljubljenih na raspolaganju su nova, jedinstvena i unikatna kolekcija nakita, koja će vas zasigurno oduševiti. Kako to već tradicionalno biva, Ag-shop Jašarević priredio je najljepši i najbolji izbor srebra, i to prilagođen nastupajućem prazniku koji slavi ljubav. Tako sve one koji odluče posjetiti Ag-shop očekuje potpuno nova kolekcija nakita, koja će oduševiti kako vas tako i vašeg partnera.

Iz bogate ponuda srebra izdvajamo muške i ženske narukvice sa pločicama, a valja istaći kako uz kupovinu narukvice GRATIS dobijate uslugu graviranja sadržaja za koji se odlučite. Osim narukvica, na raspolaganju vam je i ostali nakit poput lančića, naušnica, prstenova, satova…

Vjerujemo kako su vaše brige i razmišljanja oko poklona prošlost, te da ćete već sutra posjetiti Ag-shop Jašarević od 09 do 17 sati, te kupiti poklon za nju ili njega, slaviti ljubav i uživajti u pogodnostima koje vas očekuju u Ag-shopu Jašarević!

U nastavku uživajte u djeliću onoga što vas očekuje ukoliko posjetite Ag-shop “Jašarević”…

[flagallery gid=9]