Portal 072info

AG-SHOP JAŠAREVIĆ: Mjesec darivanja i sniženja!

Ag-shop Jašarević Zenica odlučio je i ove godine povodom novogodišnjih praznika svojim kupcima pripremiti niz pogodnosti, nagrada i neodoljivih ponuda budući da se bliži kraj godine i vrijeme je darivanja.

Cilj Ag-shop Jašarevića je da obraduje svoje vjerne kupce i na taj način im zahvali na ukazanom povjerenju, a zbog toga se već godinama izdvaja od drugih.unnamed-22

Tako tokom mjeseca decembra traje akcija “MJESEC DARIVANJA I SNIŽENJA”, a u narednim danima članove Facebook stranice Ag-shop Jašarević očekuju vrijedne nagrade iznenađenja.

Ove godine Ag-shop Jašarević svojim kupcima nudi i nešto NOVO, a to je POKLON BON vaučer koji kupute po 10% jeftinijoj cijeni sa kojim možete obradovati i one za čiji izbor i ukus niste baš sigurni, a da pri tome i sami uštedite.

poklonbon

Tokom mjeseca decembra iskoristite i popust na satove od 10-15%, kao i na određeni asortiman nakita od 10%.

Pratite facebook stranicu Ag-shop Jašarević i budite u toku, a posljednju sedmicu u decembru poklone dijelimo svaki dan.

U okviru brojnih nagradnih igara, Ag-shop “Jašarević” u saradnji sa turističkom agencijom Biss-Tours vas šalje na jednodnevni izlet u Graz, tri vikenda-tri nagrade. Sve što trebate je pratiti facebook stranice Biss Toursa i Ag-shopa.

/ PRAVILA NAGRADNE IGRE /

Sve što je neophodno kako biste sudjelovali u nagradnoj igri i osvojili vrijedan POKLON IZNENAĐENJA je izvršiti LIKE i podjelu fotografije koju ćemo uskoro objaviti na našoj FB stranici, te se pridružite se Facebook stranici Ag-shop Jašarević.

Napomena: U nagradnoj igri mogu sudjelovali isključivo članovi Facebook stranice 072info!

(PROMO)

Podijelite članak