Portal 072info

AG-SHOP JAŠAREVIĆ: Najveći i najpovoljniji izbor nakita za Valentinovo

Sponzorisana objava

Razmišljate šta da kupite voljenoj osobi za Dan zaljubljenih?! Pravo iznenađenje za vaše slatke muke priredio je eminentni Ag-shop Jašarević, a koji za svaki praznik i prigodu ima rješenje za vas. Spoj kvalitete, povoljnih cijena, tradicije i uvažavanja svojih klijenata rezultat su dugogodišnjeg poslovanja Ag-shopa, a koji se pobrinuo i ovaj put da za sve zaljubljene obezbijedi veliki izbor nakita po najpovoljnijim cijenama u gradu.

Tako je od danas svim Zeničanima i Zeničankama koji ne znaju šta kupiti voljenoj osobi povodom 14. februara – Dana zaljubljenih na raspolaganju nova, jedinstvena i unikatna kolekcija nakita. Iako je do sada uvijek Ag-shop Jašarević slovio za srebraru u kojoj možete pronaći najljepši i najbolji izbor srebra, ovaj put povodom nastupajućeg praznika koji slavi ljubav obezbijeđena je potpuno nova kolekcija nakita koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Tako iz bogate ponuda srebra izdvajamo muške i ženske narukvice sa pločicama, a valja istaći kako uz kupovinu narukvice GRATIS dobijate uslugu graviranja sadržaja za koji se odlučite. Osim narukvica, na raspolaganju vam je i ostali nakit poput lančića, naušnica, prstenova, satova…

Pored navedenog, Ag-Jašarević svim onima koji naprave račun veći od 80 KM poklanja sat, muški ili ženski, po odabiru i želji kupca.

Uvjereni smo kako su vaše brige i razmišljanja oko poklona prošlost, posjetite Ag-shop Jašarević svaki dan od 09.00 do 17.00 sati, kupite poklon za nju ili njega, slavite ljubav, uživajte u pogodnostima i poklonima koji vas očekuju u Ag-shopu Jašarević!

Pridružite se i oficijelnoj Facebook stranici klikom OVDJE i budite uvijek u toku sa novim kolekcijama!

Podijelite članak