SVEČANO OTVORENJE: Ag-shop „Jašarević“ od 16. februara i u Travniku

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Nakon deset godina uspješnog rada i egzistiranja na području Zenice, Ag-shop “Jašarević” ponosno obznanjuje kako će od sada najbolji izbor satova nuditi i u svojoj novoj poslovnici u Travniku, na adresi Bosanska 120.

Naime, nakon 10 godina uspješnoga poslovanja u svijetu srebra i, posljednjih nekoliko godina, prodaji satova renomiranih brendova, u kojima se nizao isključivo uspjeh i zadovoljstvo brojnih klijenata, odlučili su svoj biznis prošriti u još jedan Kanton, odnosno, Srednjobosanski.

U novoj poslovnici, na atraktivnoj lokaciji u centru Travnika, sve posjetioce očekuju ekstra povoljne cijene satova poznatih brendova poput Slazanger, Quantum, Lee Cooper, Essence, Daniel Klein, Swatch, Casio, Q&Q, US Polo, Elle, ZZERO, Belmond…

Povodom svečanog otvorenja nove prodavnice satova, koje je planirano 16. februara, sve posjetioce očekuje popust od nevjerovatnih 30 posto na kompletnu ponudu.

Svi oni koji posjete Ag-shop “Jašarević” u Travniku zasigurno neće moći odoljeti ponudi satova, ali i sunčanih naočala, kakva do sada nije zabilježena u travničkoj regiji, a mnogo truda i vremena uloženo je i u samo uređenje enterijera poslovnice.

Osim što vas na dan otvorenja, 16. februara, očekuje popust od 30 posto, valja istaći da će upravo povodom otvorenja nove poslove do kraja februara trajati akcija 20 posto popusta na satove i sunčane naočale.

Uvjereni smo da ćete 16. februara posjetiti nešto potpuno novo u vezirskom gradu, a da će Ag-shop „Jašarević“ postati vaše omiljeno mjesto za slatke muke oko kupovine poklona za sve prigode baš kao što je to slučaj u Zenici.

Vidimo se 16. januara na svečanom otvorenju!