Agencija za promociju “072MEDIA”: Reklamirajte se na CITY LED displeju na TOP lokaciji u Zenici

Podijelite vijest

U Zenici je sa radom počela Agencija za promociju “072MEDIA”, koja se nalazi na adresi Kamberovića čikma bb, odnosno u sklopu Atletskog stadiona na Kamberovića polju.

Uprkos kiši i lošem vremenu, Kamberovića polje je krcato pješacima

Agencija za promociju „072MEDIA“, između ostalog, nudi vam oglašavanje putem LED displeja koji se nalazi na najfrekventnijoj pješačkoj zoni u Zenici na top lokaciji – Kamberovića polju.

Oglašavanje LED DISPLEJ Zenica

Velika frekvencija pješaka koji prolaze ovom pješačkom zonom bilo da idu u centar grada, šoping centar, na brojne sadržaje u “Areni”, sportske događaje na Atletskom stadionu, odlaze na šetnju Kamberovića poljem, odlaze rekreativno na jedan od sportskih terena na Kamberovića polju predstavlja najbolju lokaciju za vidljivost vaše reklame.

ČITAJ JOŠ:  ZENICA: Dječaka udario električni romobil

Ogromna cirkulacija pješaka, dnevno između 30.000 i 50.000, uzrokovana je i brojnim sportskim kolektivima koji organiziraju treninge na sportskim terenima, ali i roditelje djece koju dovode na treninge. Pored toga, ova lokacija idealna je i zbog svih građana Zenice koji koriste Kamberovića polje kako bi došli do Autobuske stanice.

Oglašavanje LED DISPLEJ Zenica

U neposrednoj blizini displeja je i veliki ugostiteljski objekat sa ljetnom baštom koja gleda u pravcu displeja. Displej je dvostran, dimenzija 960 x 1600 mm, pa vašu reklamu vide pješaci iz oba pravca bilo da se kreću iz pravca šoping centra ili sa mosta od Autobuske stanice.

ČITAJ JOŠ:  ZENICA: Dječaka udario električni romobil

U ponudi su tri paketa oglašavanja i to STANDARD (1.000 prikazivanja dnevno – 30.000 prikazivanja mjesečno), PROMO (2.000 prikazivanja dnevno – 60.000 prikazivanja mjesečno) i FULL (3.000 prikazivanja dnevno – 90.000 prikazivanja mjesečno). Odobravamo i popust ukoliko se odlučite na dugoročnije oglašavanje ili zakup reklame i na portalu 072info. 

Za više informacija kontaktirajte broj telefona +387 61 618 772.

OGLAŠAVANJE NA LED DISPLEJU ZENICA

Podijelite vijest