Ah muškarci: Sedam situacija u kojima uvijek pogrešno shvate ženu

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Mnogi je stereotipa s kojima se susreću žene, a osim izgleda i ponašanja čak se i nekim rečenicama koje kažu pridaju ‘drugačija’ značenja. Biti atraktivan nekima je istoznačnica za ‘biti glup’, voljeti romantične komedije isto je kao i biti ‘plitak’

Ponekad se čini da u komunikacijskom kanalu između muškaraca i žena nešto ozbiljno šumi. A posebno se stereotipi pripisuju nekim određenim ponašanjima.

Izdvojili smo nekoliko situacija u kojima su žene i njihovo ponašanje nerijetko krivo protumačeni. Premda malo karikirani u mnogima od njih možemo se pronaći.

1. Ako se lijepo ponašaju i pri tom se osmjehuju sigurno flertuju
Ponekad muškarci običan pristojan razgovor sa ženom, koja se ponekad osmjehne shvate kao flert ili udvaranje. U najmanju ruku vjeruju kako je sigurno zainteresirana za romansu.

2. Ako žele razgovarati o recimo video igrica, ustvari samo žele impresionirati
Kada žene razgovaraju s muškarcima o temama, koje oni smatraju samo ‘svojima’ nerijetko će pomisliti kako ljepša polovica samo glumi i želi ih impresionirati.

3. Ako su doživjele vrhunac sigurno nisu glumile
Zasluge za vrhunac u seksu idu njima i definitivno nije glumila.

4. Ako su emocionalne ili uznemirene sigurno su u PMS-u
Žene kao da nikada ne smiju biti neraspoložene, uznemirene zbog posla, neke situacije s prijateljicom, mamom. Ako smo neraspoložene za muškarce je prva asocijacija PMS.

5. Ako su pomno dotjerane sigurno to rade zbog muškaraca
Žene se lijepo oblače zbog sebe, pa čak možda i višezbog ženskih prijateljica s kojima rado komentiraju nove trendove, odjeću ili pak hit sniženja. I iako se naravno žele dopasti i muškarcima definitivno oni jedini i glavni razlog odličnog outfita.

6. Ako kažu ‘dobro sam’ to znači ‘pripremi se za uragan emocija’
Ponekad izjava dobro sam ne znači pasivno agresivnu komunikaciju. Sigurno.

7. Ako se nasmiješe prijateljičinoj bebi sigurno žele bebu
Vjerojatno ne pokušavaju ništa implicirati, nego samo iznose svoje mišljenje o slatkom malom stvorenju. Kada budu htjeli preći na novi nivo u vezi i imati potomke ne sumnjamo da će to otvoreno reći.

GODISNJICA
MARKETING