AHILOVA PETA ZODIJAKA: Ovo su slabosti vašeg horoskopskog znaka

Ovan sakriva svoje najveće slabe tAčke, Bik nije spreman na rizike, dok će Lava u životu najviše koštati sujeta.

OVAN

Vaša slaba točka je vješto skrivena, pa djelujete kao da je nemate. Užasava vas i sama pomisao da biste mogli ostati usamljeni, izolirani ili bolesni, bez ikoga da vas pogleda ili utješi u teškim trenucima koje život nosi. Iako ste vrlo hrabri i vrcat samopouzdanjem, vaša slaba točka je vaša obitelj i zato vam je potreban partner koji će biti uz vas, kad god su vam potrebne podrška i utjeha. Nemojte sakrivati svoje slabosti od najbližih jer bi vas mogli okarakteriziraju kao hladnu osobu, piše “24sata.rs“.

BIK

Oni koji vas ne poznaju, misle da možete i znate da napravite sve što poželite i naumite jer kada nešto zacrtate, ne skrećete s puta prema cilju. Naravno, bolje vam je kada ne strepite hoće li vaš novčanik biti pun, ne samo zbog sebe, nego i zbog svojih najbližih. Ne volite previše riskirati jer ne želite ostati bez financijske potpore, svog krova nad glavom i voljene osobe kojoj želite pružiti samo najbolje. Ponekada je ipak potrebno napraviti neki smjeliji i riskantniji potez u životu. Pokušajte!

BLIZANCI

Vaša slabost su vaši “živci”, pa vas protivnik ili osoba koja vam proturječi može lako dovesti u stanje blagog očaja, ukoliko počne vas živcira. Tada vam ne pomažu ni vaša urođena inteligencija ni snalažljivost, jer vas obuzima panika koja se pretvara u strah od suočavanja sa samim sobom. Zato izbjegavate takve situacije, jer ste svjesni da vam nemoć, nervoza i depresivnost mogu stvarati samo probleme na putu do uspjeha i sreće. Nemojte ulaziti u rasprave s osobama s kojima ne možete naći zajednički jezik i ne uzimajte ovakve svađe k srcu!

RAK

Vaša zabrinutost zbog svega i svačega, posljedica je vaš urođene nesigurnosti i strahova koji vas obuzimaju s vremena na vrijeme. Zato tražite stabilne i sigurne prijatelje, partnere i okoliš, jer je vaša slaba točka strah od gubitka voljene osobe ili statusa u društvu. Ako vas netko ružno pogleda, vama je dovoljno da vam se javi osjećaj straha i brige. Budite sigurni u sebe i svoje kvalitete pa vam ovakvi pogledi neće toliko smetati!

LAV

Vaša slaba točka je sujeta kojoj nekada nema granica, pa mnogi mogu manipulirati s vama tako što će vam se bez pardona ulizivati. Što više “podanika” oko vas, vi ste sretniji, iako to ne znači da vam je zvjezdani položaj osiguran. Zato potajno strepite od javnog ismijavanja i gubitka moći i utjecaja, čak i kada samo želite pokazati koliko ste velikodušni i plemeniti. S vremena na vrijeme zanemarite “elitni” utjecaj u društvu i budite to što jeste!

DJEVICA

Vaša slaba točka je kontrola, jer se pribojavate da bi vam je netko mogao oduzeti. Ukoliko do toga dođe, onda ispaštaju vaši živci. Dužnosti i obveze su sveta pravila bez kojih ne znate da funkcionirate. Dobro znate da vodite računa o samom sebi, više nego bilo koji drugi znak, ali ne znate kako uspješno kontrolirati živce, pa se pribojavate “pucanja po šavovima”. Opustite se, neke stvari jednostavno ne možemo kontrolirati, koliko god se trudili!

VAGA

Ne volite sukobe (pogotovo na javnom mjestu), bilo da ste u krugu prijatelja ili nepoznatih osoba. Zbog toga ste suzdržani. Vaša slaba točka su i razgovori o neugodnim temama, kao što su zdravstveni problemi, zbog kojih ponekada paničarite više nego drugi znakovi. Sami sebi ulepšavate stvarnost, jer se trudite izbjeći stresne situacije. Lijek za životne probleme najčešće vam je hrana, pogotovo slatkiši kojima teško odolevate. Nemojte pretjerivati u tome! Svima nam ponekada prija kockica čokolade ili kugla sladoleda jer “zaslade život”, ali neka vam se to ne pretvori u opsesiju.

ŠKORPION

Vaša slaba točka je vaš ljubavni život, bez obzira na to što nosite titulu najvećeg zavodnika zodijaka. Brine vas i vaš fizički izgled i erotska privlačnost i moć, jer vjerujete da će se s vremenom sve manje pripadnika suprotnog spola zanimati za vas. Kontrolu ne gubite nikada, ali voljenu osobu možete, ukoliko ju zapostavite u utrci za naklonost drugih osoba. Najranjiviji ste kad ste zaljubljeni! Ne opterećujte se vremenom i fizičkim izgledom jer on je prolazan.

STRIJELAC

Iako ste vrlo prilagodljivi i snalažljivi, stalno ste na oprezu zbog osoba koje vam mogu raditi iza leđa, posebno u školi ili na poslu. Moglo bi se reći da ste malo paranoični. Vaša slaba točka je sklonost pravdi i pravednom ponašanju i zato ne podnosite agresivnost i nasilje. Osjetljivi ste na tuđu patnju i probleme. Brine vas i ponašanje voljene osobe, sumnjičavi ste i po potrebi iz vas proviri pravi mali detektiv koji želi znati sve. Ne možete znati sve i popraviti sve, pa zato nemojte izluđujete sebe pokušavajući postići upravo to.

JARAC

Zazirete od promjena, iako uvijek stremite naprijed i volite da se popnete na vrh, ma što god da radite. S vrha se uvijek sve bolje vidi! Ipak unatoč ambiciji i uspješnosti, vaša slaba točka su vaša emotivnost i njegovanje snova o kojima uvijek maštate, a koje možda niste uspjeli ostvariti. Imate talenat osjetiti i primijetite ono što drugi znakovi ne mogu, i to može vas zabrine jer ste praznovjerni, posebno kada su u pitanju vaš partner i članovi obitelji. Nemojte u svemu vidjeti loše znakove! Život je pun slučajnosti koji ne moraju imati dublje značenje.

VODENJAK

Iako na prvi pogled djelujete uobraženo, vaš slabe točke su strah od gubitka, bilo da se radi o profesionalnom položaju, financijskoj sigurnosti ili poštovanju obitelji i prijatelja. U dubini duše strepite od poniženja, bolesti i siromaštva, o čemu ne volite ni pričati. Vaša slaba točka su i kućni ljubimci, jer ih volite do te mjere da biste teško podnijeli njihovu smrt. Ne brinite o velikim stvarima i ne zamišljajte najcrnji scenarij. Pokušajte sagledate život u pozitivnijem svjetlu i fokusirajte se na lijepo u njemu!

RIBE

Vješto i šarmantno prikrivate urođenu nesigurnost – vašu slabu točku koju malo tko može primijeti jer pobjegnete u svoj paralelni svijet mašte i snova kad vam ovaj “stvarni” ne odgovara. Ambiciozni ste i vrlo sposobni, pa strahujete od “većih riba” koje bi vas mogle progutati, ali im to nikada nećete pokazati. Nemoćni, slabi i nezaštićeni, najčešće djeca, životinje i starije osobe, uvijek izazivaju vašu pažnju i brigu jer ste na njih posebno osjetljivi. Unatoč razvijenoj empatiji zbog koje saosjećate sa svima u nevolji, ponekada je dobro ipak misliti na sebe.