ajsa kapetanovic4 e1636712251371 750x648 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 13, 2021 @ 22:00
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Ajša Kapetanović, mlada pjevačica, novopečena majka i nekadašnja finalistica “Zvezda Granda”, nedavno se ponovo našla u žiži interesovanja, ali ne zbog raskošnog talenta i lijepih stvari koje joj se dešavaju u životu, već zbog navodne transformacije i tvrdinji pojedinih medija da se izoperisala i da sve više podsjeća na današenje starlete.

NER FIT

Iako je jedno vrijeme pokušavala da demantuje ove navode putem društvenih mreža, Ajša je sada progovorila o neugodnostima kroz koje prolazi i istakla da je zgrožena i povrijeđena ovim novinskim natpisima, te će tužiti sve one koji na ovaj način pokušavaju da joj napakoste i prikažu u potpuno drugačijem svijetlu.

– Već duže vrijeme, malo po pomalo i na nekom novom portalu izađe kako sam izoperisana i da “pucam od silikona”. Isprva sam demantovala na društvenim mrežama, pa sam jedno vrijeme pustila jer je počelo da me zamara pravdanje. Sada sam pri mišljenju da se to treba zaustaviti, jer me konstantno predstavljaju u pogrešnom svijetlu. Nažalost, jedini način da se tome stane u kraj je tužba, što mi iskreno nije bio cilj jer ne volim nikakav oblik konflikta.

-Sulude su mi takve tvrdnje bez ikakvog dokaza, a takvi me naslovi vrijeđaju. Smeta mi jer me stavljaju u isti koš sa starletama i samim time mijenjaju mišljenje narodu koji me prvenstveno volio zbog mog glasa i karaktera koji se nije promenio. Spomenula sam ovo za starlete jer u tekstu piše kako izgledam kao današnje starlete. Da se razumijemom, nemam apsolutno ništa protiv estetskih operacija, niti mislim da je ijedna žena bila slavna ili ne, primorana da govori o potpuno privatnoj stvari, ali ja sam neko ko ne podnosi laži, pogotovo zlonamjerne – kaže Ajša Kapetanović.

Tekst se nastavlja nakon reklame
LIDER