Portal 072info

Akcija u salonima namještaja Divan

AKCIJADIVAN

U toku je velika februarska akcija u salonima namještaja Divan gdje svim kupcima poklanjaju popust od 10-30% za gotovinsko plaćanje na kompletan asortiman tapaciranog namještaja.

Na popustu se nalazi preko 50 modela različitih vrsta ugaonih garnitura, trosjeda, dvosjeda, fotelja, stilskog namještaja, francuskih ležajeva i još puno toga…

Pored navedenog, u ponudi se nalazi veliki izbor regala, ormara, TV komoda, klub stolića, trpezarijskih stolova i stolica, kuhinja, bijele tehinike, tepiha, spavaćih soba, PVC i drvene stolarije i još puno toga po veoma pristupačnim cijenama.

Sa sigurnošću možemo reći da je firma Divan lider u proizvodnji tapaciranog namještaja na našem tržištu gdje je Divan namještaj izložen u preko 50 salona namještaja u BiH. Snadbijevaju i veliki broj centara kao što su Fis, Robot, Domavija, Omega… Dokaz njihovog kvaliteta je njihovo višedecenijsko iskustvo u proizvodnji tapaciranog namještaja.

Njihova ponuda prilagođena je prema potrebama kupaca a što dokazuju velikim asortimanom kvalitetnog namještaja po povoljnim cijenama.

Iskoristite ovu akcijsku ponudu i posjetite salone namještaja Divan u Zenici na adresi Klopački put 97 i u Vitezu u sklopu fabrike na adresi Travniča bb, Stari Vitez.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefone:

Salon Zenica +387-32-420-093 // Salon Vitez   +387-30-520-800 // Za kompletnu ponudu posjetite našu web stranicu www.divan.ba

Podijelite članak
  • 1
    Share