Portal 072info

Ako vaš dečko radi ovih 6 stvari, jednostavno mu nije stalo do vas

Teško je razaznati sviđate li se muškarcu doista ili ne. Spremni su učiniti i reći bilo što da vas odvedu u krevet.

Kada vam se netko sviđa, toliko ste zaslijepljeni vlastitim emocijama da ne možete razaznati što druga osoba zapravo misli o vama: nešto više ili vas samo iskorištava za dobar provod, piše Elite Daily.

Muškarci su skloni reći i učiniti bilo što kako bi dobili ono što žele, a vi im svojim idealiziranjem vašeg odnosa samo pomažete u tome da manipuliraju vama.

Ipak, ovih šest stvari odat će njegove namjere. Otvorite oči i dobro promotrite: ako vaš partner radi ovo, vrijeme je da krenete dalje – bez njega.

1. Ne dopušta vam da ostanete spavati kod njega kada on ujutro ode na posao

umor krevet spavanje

najlakši način da saznate sviđate li se osobi s kojom se viđate jest ovisno o tome dopušta li vam da ostanete spavati nakon što on ujutro odlazi na posao, ali traži da izađete s njim iz stana.

Ukratko, ako muškarac traži da odete nakon što je spavao s vama, nije m u stalo do vas.

2. Svaki put kada vam se javi, očekuje seks

Možda vas katkad izvede na večeru ili na piće, ali ako svaki vaš izlazak završi seksom, to je loš znak.

Pokušajte ga testirati: nakon zajedničkog druženja recite mu da niste raspoloženi za seks te da biste voljeli samo gledati film i naručiti pizzu. Ako mu odjednom nešto ‘iskrnse’ ili ako uspijete prenoćiti kraj njega bez akcije, a on vas nakon toga neko vrijeme ne zove, znate u čemu je kvaka – nije mu stalo do vas.

3. Ne radi kompromise

prevara, par, svađa, tuga

Kada muškarac zaista voli ženu, radi kompromise bez da ih se za to traži. Razlog tome je uglavnom to što voli činiti svoju voljennu sretnom i zadovoljnom, a mali ustupci u usporedbi s time nisu uopće važni.

S druge strane, ako se viđate s frajerom koji uvijek želi da bude po njegovu, tada on nije taj. Možda vas voli imati uz sebe, ali samo ako činite sve što i kako on voli. Ovakav muškarac nikad neće učiniti da se osjećate posebno.

4. Ne djeluje kao da mu je stalo

Čuje vas kad govorite, ali ne sluša. Samo je napola prisutan.

On možda nije loš dečko, no svakako nije dečko za vas. Kada je muškarcu stalo, to se osjeti. Ako sumnjate, priznajte si istinu.

5. Rijetko je ovdje kada vam je potreban

tuga-par-krevet-svađa-seks

Nikada vam ne nudi pomoć. Ako to učini, čini to samo zato što osjeća da mora. Ako ste u vezi s takvim muškarcem, bolje je da počnete tražiti drugoga.

Romantična veza trebala bi biti najjači oblik partnerstva. Partner koji vam ne pomaže ni nije neki partner, zar ne?

Da mu je zaista stalo, uvijek bi bio uz vas.

6. Umjesto da vam podiže samopouzdanje, on vam ga spušta

Najbolji dio zaljubljenosti je potpora koju vam daje osoba koja vas voli.

Postoje dva tipa muškarca: oni koji će istaknuti vaše mane i slabosti i oni koji u vama vide više nego što vi sami vidite.

Ovi potonji pravi su za vas. Prvi nisu vrijedni vaše pažnje i ne dopustite da vas uvjere da nešto s vama nije u redu.

Podijelite članak