Ako želite da ga zadržite, morate mu priznati neke stvari

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Ako nešto krijete od partnera, prvo razmislite da li želite da ga zadržite pored sebe. Ako želite, vrijeme je da mu kažete istinu o nekim stvarima kako to ne bi saznao kasnije i ostavio vas, jer ste mu lagali. Koje su to stvari pročitajte u nastavku članka.

Ukoliko imate nekih dugova, to mu morate obavezno reći. Može vam se desiti da on poželi da radite nešto što zahtijeva podjelu troškova, a vi radi dugova to ne možete da ostvarite. Bolje da mu kažete šta je u pitanju, nego da on pomisli kako neke stvari ne želite da radite sa njim.

Ukoliko ne volite da spremate stan, to mu jasno recite. Vjerovatno svaki put prije njegovog dolaska sve pospremite, ali kada se pojavi jednom nenajavljen, vidjet će kako zapravo izgleda vaš stan kada ste sami.

Ukoliko pušite to mu odmah recite, iako on možda ne voli pušače. Kad tad će otkriti vašu zavisnost i tu može da nastane veliki problem.

Ukoliko ste ljubomorna osoba, to mu morate reći kako kasnije ne bi došlo do nekih komplikacija. Možda će vam upravo on pomoći da prevaziđete svoju ljubomoru i neće činiti stvari koje vas čine ljubomornom.

Također, odmah mu morate reći kakva su vaša religijska uvjerenja. Nemojte se praviti da ste nešto što niste.

Ukoliko imate nekih zdravstvenih problema, budite iskreni s njim. On mora biti upućen u vaše zdravstveno stanje ukoliko planirate ozbiljnu vezu sa njim.

Ako imate neke vještine, naročito one koje žene nemaju, recite mu to. Nije sramota ako znate da kuhate, promijenite sijalicu ili gumu na autu.

Ljepota.ba

072INFO TV