Portal 072info

Albanija pred vratima

Albanija je jedna od država koju vjerovatno niste razmišljali da posjetite!

Jedna od najtajanstvenijih destinacija Evrope i zemalja burne historije. Glavni najveći i najšareniji grad Albanije je Tirana, ali ona nije jedina zanimljiva destinacija. Tu su: Drač, Skadar, Kruja, Berat.

Predrasude su davno razbijene. Turistički potencijal Albanije obećava, da mjesecima biste mogli da istražujete njene znamenitosti ili samo da uživate na plaži Drača.

Cijela Albanija danas je jedno veliko gradilište, ulaže ogromna sredstva i napore u turističku infrastrukturu i kvalitet usluga, kako bi svoje dugo skrivano blago približila i prilagodila potrebama domaćih i inostranih turista, koji joj sve više dolaze u susret. Ali, ono što najviše privlači posjetioce su cijene. Nigdje za tako malo novaca nećete dobiti tako kvalitetnu uslugu.

Razlozi za to su sljedeći:
1. Povoljan i kvalitetan hotelski smještaj;
2. Primamljive cijene polupansionskih i pansionskih usluga, također usluge noćenje s doručkom;
3. Predivna, prostrana nezagađena plaža;
4. Čisto tirkizno more;
5. Gostoljubivi domaćini;
= SAVRŠEN ODMOR!

U mislima mnogih ljudi Albanija je još uvijek zatvorena komunistička zemlja zarobljena u prošlosti. Ali, takve predrasude posljednjih godina ruše ugledni turistički vodiči koji preporučuju Albaniju kao jednu od destinacija koju obavezno treba posjetiti.

ZATO I OVE GODINE

Putnička agencija „Bosnaexpres“ dd Doboj Jug u ovogodišnjoj ponudi ima četiri hotela, jednu vilu i kuće i to: Hotel Grand Bex 3*, Hotel Bonita 4*, Hotel Horizont 4*, Hotel AS 4*, Vila Viena apartmani, Grand Bex depadans kuće.

Detaljne informacije i fotografije o smještajnim jedinicama se mogu pronaćo na web stranici agencije www.bosnaexpres.ba

Cijene su veoma povoljne i kreću se od 269,00 KM na bazi usluge noćenje s doručkom, i na bazi usluge All inclusive u hotelu Horizont 4* s cijenom od 579,00 KM.

U cijeni smještaja je ukuljučeno korištenje ležaljki i suncobrana na plaži. U sklopu cijelokupne organizacije agencija također nudi dva gratis izleta u centar Drača i Skadar.

Cijene hrane i pića su također veoma povoljne. U sezoni možete kafu popiti za samo 1,00 KM, sok za 2,00 KM, pivo za 2,00 KM. A također i ručati možete po cijeni od 3,00 do 5,00 Eura.

Uzmimo u razmatranje da ove godine je veliki broj agencija koje rade ljetovanje u Albaniji, ali nadamo se da ćemo ove godine kao i prethodne biti broj 1. u Bosni i Hercegovini po broju klijenata naše agencije koji ljetuju u Albaniji. Bit će ovo teška i borbena sezona izjavio je direktor putničke agencije „Bosnaexpres“ dd Doboj Jug.

Kontakt informacije:

Agencija Sarajevo: 063/773-399; 033/209 680
Agencija Zenica: 063/286-218; 032/408-404
Agencija Doboj Jug: 063/223-344; 032/691-384

ODOH, VIDJEH, VRATIH SE!

Albanija pred vratima

Podijelite članak

Počitajte još

Najnoviji epilog zemljotresa u Albaniji: 18 mrtvih i stotine povrijeđenih (VIDEO)

Redakcija

Novi bilans zemljotresa u Albaniji: Najmanje šest mrtvih i 300 povrijeđenih (FOTO)

Redakcija