Portal 072info

Aldin Šišić prvo pojačanje Čelika

Danas u prostorijama Bilinog polja održana je konferencija za novinare gdje je predstavljeno prvo igračko pojačanje i generalni sekretar kluba.

Prisutnima se obratio predsjednik Upranog odbora NK Čelik Selvedin Šatorović koji je naglasio kako u vidu ima prvo da obavi razgovor sa igračima koji su iz Zenice i koji su nosili dres Čelika. Također je kazao da Šišić nije postavljao nikakve uslove prilikom povratka na Bilino polje.

Nakon Šatorovića prisutnima se obratio i sam Aldin Šišić koji nije krio zadovoljstvo što se vraća u Čelik i kako sam kaže uvijek je želja postojala za povratkom u matični klub u kojem je proveo 5 godina

Podsjećamo Aldin Šišić nakon Čelika nastupao je u tuzlanskoj Slobodi, Veležu, Vitezu a u Čelik dolazi iz Mladost Doboj Kakanj.

Pored predstavaljanja novog igrača Čelik je predstavio i v.d.generalnog sekretara Tarika Ajanovića koji će narednih šest mjeseci ulogu sekretara obavljati na volonterskoj osnovi.

Ajanović je istakao da će voditi dio oko učlanjenja novih članova i kako ističe da je ovo jedan od prvih koraka u građenju novog Čelika i nada se da će biti još ljudi koji žele pomoći klubu.

Podijelite članak