Portal 072info

ALDOBAŠIĆ: JP Grijanje služi samo za popravljanje radijatora!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Oštre reakcije zbog situacije s grijanjem u gradu na današnjoj vanrednoj sjednici Gradskog vijeća uputio je i Sanjin Aldobašić, koji je uputio prijedlog da se građanima, vodeći računa o budžetu, pomogne ljudima koji su u troškovima električne energije, starijim i osobama s malom djecmo, a koja ne mogu plaćati račune.

  • Tužno je da o ovome govorimo, ali mi raspravljamo o grijanju, a nismo iz struke. Moj prijedlog je da se JP Grijanje ne zove tako, jer oni služe samo za popravljanje radijatora. Mislim da je ovo sve apsurdno i da nas nema niko pravo uslovljavati moramo li biti njihovi korisnici, kao što je slučaj sa ovim preduzećem. Moj prijedlog je da sada uradimo koliko možemo i u skladu sa budžetom pomognemo ljudima u troškovima električne energije, starijim ili onima sa malom djecom, a koja ne mogu plaćati račune. Konačno se moramo početi odgovorno ponašati – poručio je Aldobašić s govornice.

Podsjetimo, na današnjoj sjednici usvojen je Zaključak o formiranju komisije koja će dati prijedlog za najbolje rješenje kada je u pitanju grijanje grada te da se subvenciraju računi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME