Aleksandra Nikolić saznala da je ostavljena: Jedva dočekala da čuje

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Dejan Dragojević riješio je da stavi tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, nakon što mu je zasmetalo njeno druženje sa muškarcima u Bijeloj kući. Već sedmicama unazad se šuška da je Aleksandra prešla granicu prijateljstva sa Zvezdanom Slavinićem.

Dejan je našao načina da joj unese informaciju iz spoljnog svijeta i da je obavijesti da njeno ponašanje utiče na njegovo zdravlje i da odmah prekine da flertuje sa muškarcima. Međutim, ona je nastavila da komunicira sa Zvezdanom, što je Dejana povrijedilo.

Kap koja je prelila čašu je Aleksandrino druženje sa njenim bivšim dečkom, Filipom Carem. Nikolićka ne krije da joj prija druženje sa Carem, iako su joj mnogi zadrugari rekli da nije fer prema Dragojeviću. Dejan je presjekao i jučer se javno oglasio i raskinuo sa Aleksandrom.

Rekao je da mu nije potrebna takva djevojka i da mu je Filip po drugi put otvorio oči. Ovaj Dejanov postupak su podržali mnogi njegovi fanovi, a društvene mreže su se usijale od komentara.

-Da li vidite kako se ponaša sretno Aleks, rekao je njoj Milan da je ostavio. E sad se pravi luda, kao ne zna, a Deki lijepo rekao da se sve zna unutra – glasio je komentar jednog fana.

-Sad ćemo da gledamo Aleks kako cvili, glumi žrtvicu, da bi se babe smilovale, pa glasale za nju – glasio je naredni komentar.

Pink