Portal 072info

Aleksandra Radović u februaru gostuje u Zenici

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regionu, čije vokalne sposobnosti ostavljaju bez daha publiku širom regije, tokom mjeseca februara gostuje u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova u okviru mini turneje “cARstvo ljubavi”.

Godinu dana od izlaska albuma “Carstvo”, koji je u rekordnom roku osvojio publiku, Aleksandra je objavila novi singl “Ljubavi moja”. Ovim singlom Aleksandra se željela zahvaliti svojim brojnim fanovima za veliku podršku koju joj pružaju, ali i najaviti predstojeće koncerte u nekoliko bosanskohercegovačkih gradova.

Zbog velikog interesovanja publike u Zenici, zakazana su dva koncerta 15. i 16. Februara.

“Jako sam srećna što stižem u Zenicu i što je interes publike tako veliki. Moji najvjerniji fanovi su iz Bosne i Hercegovine i ja sam na tome neizmjerno zahvalna. Imam tu sreću da oko sebe imam armiju divnih mladih ljudi, i to me ispunjava neizmjernim zadovoljstvom. “

Koncerti u zeničkom BNP – u  donose publici putovanje kroz Aleksandrinu veoma bogatu karijeru, od balada poput “Kao so u moru”, “Mali peh” i drugih, pa do hitova sa albuma “Carstvo”.

Ulaznice za tuzlanski  koncert Aleksandre Radović, čiji je zlatni sponzor NLB Banka,   možete nabaviti u marketing službi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

 

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box