ALFA MU UPROPASTILA ŽIVOT: “Auto je već duže zezalo, nije se moglo otkriti kvar. Do danas”

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Redakciji portala Crna-Hronika javio se vlasnik putničkog vozila marke Alfa Romeo koji je danas ostao bez svog vozila. Kako kaže želi svima skrenuti pažnju da na pravovremeni način i kod odgovornog majstora popravljaju svoja vozila.

Kao što se može vidjeti na fotografijama, nesreća se desila u Lješevu a pripadnici Profesionalne vatrogasne brigade Breza ugasili su požar na vozilu.

Pričinjena je veća materijalna šteta, ali nesreća je prošla bez ljudskih žrtava.

“Danas mi je izgorila Alfa. Izbila jedna podloška na dizni i zapalila prednji dio automobila. Pričinjena je veća materijalna šteta oko 5.000 KM. Potrebno je zamijeniti glavu motora, instalaciju, karambolku, blatobrane i farove. Auto me je duže vrijeme zezalo, nije se moglo otkriti šta je kvar. Želim da se zahvalim vatrogascima na brzoj intervenciji.

Želim samo skrenuti pažnju drugim vozačima da na vrijeme servisiraju svoje vozilo i da ne slučaju youtube majstore, već prave koji dijagnosticirati pravi kvar na vozilu. I da osiguraju na vrijeme PP aparat u svom vozilu.” – izjavio je vlasnik automobila za portal Crna-Hronika.

Pogledajte fotografije sa mjesta događaja.