Alisa tužila Muriza i traži 3.000 KM – Memiću neke stvari nejasne: “Ko njih plaća ja ne znam. Ona ne radi, otac joj ne radi. Sve je to njihova igra”

Alisa tužila Muriza i traži 3.000 KM – Memiću neke stvari nejasne: “Ko njih plaća ja ne znam. Ona ne radi, otac joj ne radi. Sve je to njihova igra”

Za dva dana, tačnije u četvrtak, 29. februara, u Općinskom sudu Sarajevo će se održati ročište po tužbi Alise Mutap protiv Muriza Memića.

Ona ga je tužila za klevetu, te kako se navodi na stranici “Pravda za Dženana Memića”, potražuje 3.000 KM odštete.

Tim povodom smo razgovarali sa Murizom.

“Održano je već nekoliko ročišta. Zadnje je negdje u junu bilo, poslije je bila pauza, godišnji odmori, nakon toga se ova sutkinja Filipović razbolila, te je sada došla druga sutkinja. Mi imamo još dva svjedoka, u četvrtak će doći, jedan je u Njemačkoj i mi ćemo insistirati i na njegovom prisustvu”, govori nam Memić.

Dodao je da ne zna kada će se završiti, jer još neće završne riječi biti.

“Više je to ‘maslo’ advokata nego Alise. Oni insistiraju na tome, ko njih plaća ja ne znam, jer Alisa ne radi, otac joj ne radi…ko ih plaća ja ne znam. Sve je to njihova igra, ali evo, uskoro će i presuda Suda Bosne i Hercegovine, pa vidjet ćemo. Oni su iz mog jednog intervjua izvukli neke dijelove gdje ja kažem da je prostitutka, ali odvest dijete u smrt, a da se još ne zna šta je bilo, a pritom je ona bila sa njim…ja svašta sumnjam. Osam godina je prošlo, ja još ne znam istinu, a ona živi svjedok, i ona ima obraza mene tužiti za klevetu, a neće da kaže, ko je ubio Dženana, jer vidimo da ga auto nije udarilo”, zaključuje Muriz Memić za Source.ba portal.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE