ALISPAHIĆ: Evo zašto se ne pozdravljam sa SDA kolegama u GV Zenica

DRUŠTVENE MREŽE

❗❗Nabavio preko poljoprivredne firme respiratore, izvještaj o radu Vlade mu pao u Parlamentu FBiH, potvrđena optužnica protiv njega i on se žali što ne može nabaviti vakcine i da niko ne želi da potpiše Ugovor o nabavi. #Novalić

❗❗Dok #SDA putem jedine ministarske pozicije koju je dobila u Vijeću Ministara nakon što je SNSD- u isporučila većinu u Domu naroda (najveća stranka i “prvi u Bošnjaka” a Bošnjaka 51%+ u državi) dobiva hurme na poklon od “islamskog svijeta”. #Turković

❗❗Utom najveći uhljeb vijeka, #Genjac, veli da trebamo biti zahvalni spomenutim ljudima jer, dobri Bošnjani koje nikada nećemo vidjeti kako kleče (Krleža o stećcima) sada prose po svijetu i čekaju sadaku. Pri tome masovno umiru.

❗❗Tako prvi u Bošnjaka (SDA) unatoč jakim vezama po svijetu koja su valjala i funkcionisala dok se uzimala vreća zlata viška, sada kada treba obespravljenom narodu vakcina (a dok se njihovi dostojnici vakcinišu po svijetu) dobivaju hurme pri tome od zemlje koja je poznata po svom “Bosanskom čudu otpora” prave najveći koncentracioni logor obespravljenih i COVID pozitivnih ljudi na svijetu.
Dok nas prave mahnitim i glupim – masovno se bogate i zadovoljno trljaju ruke.

❗❗Kad me pitaju zašto se ne pozdravljam sa SDA kolegama* u Vijeću – evo radi svega ovoga i svih ovih godina maltretiranja.

Nisam od onih koji su neprijatelji* samo pred kamerama, a čim se ugase kamere, zajedno smišljaju nove talove i koske kojima će narodu zamazati oči dok oni pljačkaju i uživaju.
#Uvijek_za_ljude_nikada_za_režim ❗🇧🇦

#alispahic

(Kenan ALISPAHIĆ, vijećnik u GV Zenica)

Prethodni članakKriminal je pojeo najveću fabriku obuće u BiH, a radnici ostali bez 19 godina staža
Sljedeći članakEuronews: Priča o vakcinaciji u istočnoj Evropi pretvorila se u diplomatsku borbu