ALMY BAUCENTAR: Kvalitetan i moderan tržni centar u Zenici

ALMY BAUCENTAR: Kvalitetan i moderan tržni centar u Zenici

baucentaralmy

Zenica je postala bogatija za jedan kvalitetan i moderan trži centar zahvaljujući otvaranju BauCentra firme Almy d.o.o. na adresi Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj i to na 10000m2. Ideja za otvorenje BauCentra proizašla je iz samih potreba građana, koji su do otvaranja Bau centra, usitinu imali problema sa nabavkom kvalitetnih proizvoda koje Zeničani nisu mogli pronaći na jednom mjestu.

Tako svi oni koji namjeravaju graditi, uređivati svoje domove ili poslovne prostore, dolaskom u BauCentar Almy mogu naći sve ono što im je neophodno. Rezultati koje je do sada postigao Almy BauCentar ogleda se u povjerenju i dugogodišnjem iskustvo, a koji iz dana u dana postaju sve bolji i bolji. Povjerenje koje gradi Almy d.o.o. prema svojim kupcima već godina, svakako će se nastaviti još boljim i većim intenzitetom iz godine u godinu.

Posjetioci BauCentra Almy od njegovog otvorenja konstantno se vraćaju na mjesto koje im nudi sve na jednom mjestu po pristupačnim cijenama. U svojoj bogatoj ponudi Almy BauCentar Vam nudi sljedeće programe: građevinski materijal, keramika i Laminati, stolarija (drvena, ALU, PVC), alati i oprema, vodomaterijal, centralno grijanje, sanitarije i bijela tehnika, namještaj, elektromaterijal, rasvjeta, el. alati, vrtni program, boje i Lakovi, aluminijske ljestve i skele, pur pjene i silikoni, rezaona pločastog namještaja i niz drugih programa.

Valja istaći kako Almy Grupacija pored BauCentra u Zenici posjeduje još 10 prodajno-dkladišnih mjesta sa preko 20.000 m2 prostora i to BALMY AUCENTAR – Zavidovići, cca. 4000m2, Salon namještaja BELLONA– Sarajevo, cca. 10000m2, Salon namještaja BELLONA– Zenica, cca. 1000m2, Salon Kupatila i Keramike – Sarajevo cca 300m2, Centralno skladište – Zenica cca 2500m2, Pomoćno skladište – Zenica cca 1500m2, Stovarište Građevinskog materijala – Zenica cca 2000m2, Stovarište Građevinskog materijala – Nemila cca 500m2, Salon Kupatila i Keramike – Nemila cca 200m2, Stovarište Građevinskog materijala – Zavidovići cca 1000m2, Stovarište Građevinskog materijala – Sarajevo cca 1000m2, Prodavnica Auto dijelova, guma, ulja i maziva Zenica, Prodavnica Auto dijelova, guma, ulja i maziva Zavidovići.

Ukoliko želite svoju gradnju učiniti jednostavnijom, uštedjeti na vremenu i novcu, definitivno je pravo rješenje Almy BauCentar. Kupovinom u našem BauCentru pridružit ćete se hiljadama zadovoljnih kupaca koji se u naš BauCentar vraćaju i nose isključivo pozitivna iskustva.

Za više informacija posjetite nas na našoj adresi Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj ili na našoj web stranici www.almy.ba.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica