ALMY TRAVEL & RAFFAELLO CLUB: Hot Nights with G. Edd (17.5.)

ALMY TRAVEL & RAFFAELLO CLUB: Hot Nights with G. Edd (17.5.)

HOTNIGGHTS

Još jedan party u Raffaello clubu pod nazivom Hot Nights with G. Edd vjerujemo da će ostati svim Zeničanima u pamćenju. Naime, dovoljno je samo kazati da će za dobru i kvalitetnu muziku biti zadužen popularni zenički DJ, Edin Gazić, koji iza sebe ima zavidan broj angažmana kako u BiH tako i u stranim zemljama.

Pored dobre i kvalitetne muzike svakako da važnu ulogu igra i lokacija održavanja bilo koje vrste događaja, a s obzirom da će najbolja ljetna noć biti locirana upravo u Raffaelo Clubu u kojem se uvijek svi posjetioci osjećaju ugodno i “kao kod kuće”, smatramo da na čelu sa ljubaznim osobljem nije potrebno navoditi ostale razloge koji će vas podstaknuti da budete dio ovog događaja.

Međutim, iznenađenjima i profesionalnoj organizaciji nema kraja s obzirom da Almy Travel nagrađuje posjetioce Raffaello Cluba i Hot Nights with G. Edd budući da ćete imati priliku popuniti kupon putem kojeg učestvujete u nagradnoj igri. Naime, Almy Travel nagrađuje vas sa dvije karte za trodnevni izlet u Trst, što će definitivno biti šlag cijele priče koja se zove Hot Nights with G. Edd.

Vaše je samo da dođete, zabavite se ali i uživate u trodnevnom putovanju koje vam omogućava Almy Travel. Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se krajem maja mjeseca, ali o svim detaljima koji se tiču ovog osvježenja u našem gradu po pitanju ljetnih dešavanja bit ćete obaviješteni putem našeg portala.

Vidimo se u Raffaello Clubu, 17. maja 2013. godine!!!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS