ALMY TRAVEL: Večeras izvlačenje dobitnika nagradne igre ‘Natoči i osvoji’

ALMY TRAVEL: Večeras izvlačenje dobitnika nagradne igre ‘Natoči i osvoji’
almytravelPreduzeće Almy d.o.o. Zenica je osnovano 1989 godine. Glavna djelatnost preduzeća Almy d.o.o. Zenica je trgovina naftom i naftnim derivatima. U svrhu realizacije ove djelatnosti, pored voznih jedinica za ovu namjenu, preduzeće Almy u svom vlasništvu ima skladište lož ulja, terminal tečnih naftnih derivata i četiri benzinske pumpe, po dvije benzinske pumpe u Zenici i u Zavidovićima. Kao znak zahvalnosti našim kupcima organizovali smo nagradnu igru „Natoči i osvoji“, zajedno u saradnji sa našom turističkom agencijom Almy Travel, te obezbijedili vrijedne nagrade za ukazano povjerenje kupaca.
Turistička agencija Almy Travel vam poklanja 5 putovanja u Istanbul i 5 putovanja u Prag – Beč. Dana 11.03.2013 godine smo započeli sa nagradnom igrom „Natoči i osvoji“ u kojoj su mogli da učestvuju svi naši kupci koji kupe bilo koju vrstu naftnih derivata u vrijednosti jednakoj ili većoj od 20 KM na našim benzinskim pumpama, najkasnije do 21.04.2013. Kako bismo obezbijedili raspodjelu nagrada kupcima iz Zenice i Zavidovića, nagradne kupone smo odlučili izvlačiti iz dvije nagradne kutije. Izvlačenje se vršilo naizmjenično iz obje kutije sa nagradnim kuponima. Nadzor i kontrolu izvlačenja su vršili gosp. Almir Begić, direktor marketinga, gosp. Almir Alić, direktor turističke agencije Almy Travel, te gosp. Muhamed Suljić, direktor sektora trgovine naftom.
Imena dobitnika će biti objavljenja večeras na TV Zenica i KTV Zavidovići u 21:30 h, te sutra 23.04.2013 godine u 16:15 h. Čestitamo sretnim dobitnicima i želimo im sretan put i lijep boravak. Molimo izvučene dobitnike da se jave u turističku agenciju Almy Travel, ulica Maršala Tita 47 zbog detaljnijeg dogovora oko preuzimanja vaučera za nagradno putovanje. 
Pozivamo građane da i dalje prate naš rad i naše akcije te da u njima učestvuju i tako ostvare dodatne pogodnosti koje preduzeće Almy
nudi svojim kupcima u svim djelatnostima kojima se bavi. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim našim kupcima na ukazanom povjerenju, koje ćemo u narednom periodu opravdati svojim predanim radom, kvalitetom proizvoda i visokim nivoom pruženih usluga.
Sa nama uvijek dobivate više!!!
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica