Amar Gile se razveo prošle godine i već planira novu svadbu

gile
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Pjevač Amar Gile Jašarspahić sumirao je utiske 2021. i otkrio da li mu je ova godina bila uspješna.

“I jeste bila dobra i nije… Pasovalo mi je jer sam provodio više vremena sa porodicom, sa sinom, pošto mi je falilo to dok sam radio, jer nisam mogao ni dva dana da sastavim sa njim, pa sam bio po 15 dana sa njim, vodio ga na skijanje, ali smo ispaštali što se tiče finansijske situacije. Evo 2022. molim boga da bude bolja, navikao sam da radim. Ali ajde da kažem lepa je bil, jer ništa ne može zameniti porodicu, ni pare, najbolje je biti sa njima i voleti se”, rekao je pjevač za Grand.

ČITAJ JOŠ:  Amar Gile: Sve što imam sam dao bivšoj ženi, samo da pazi našeg sina

Gile nakon razvoda uživa u ljubavi sa svojom izabranicom, a kako je otkrio ima ozbiljne planove, te ne čudi ako u narednoj godini ponovo stane na ludi kamen.

“Nešto sam planirao, ali ajde neka to ostane za mene, neću ništa ranije da govorim, nikad se ne zna šta se može desiti, ali eto planirao sam nešto ozbiljnije, sad kad će se to desiti još ne znam. Još sam u vezi, volimo se”, kaže pjevač.

ČITAJ JOŠ:  Je li Kristijana Golubovića ostavila žena: Uputio joj poruku

Paketiće za sina već je pripremio, a praznična atmosfera već je zavladala u njegovoj porodici, međutim ovakvi znaci pažnje nisu samo za praznike već se pjevač trudi da svakodnevno bude posvećen svom djetetu i bude što bolji roditelj.

“Ja kad god ga vidim uvijek mu nešto kupim, ja sam njegov paketić… Svaki dan ga ili nazovem ili mu nešto kupim, tako je to kad si roditelj”, kaže on.

Na poslovnom palnu sprema brojne novitete kojima će obradovati svoju publiku.

“Neću da obećavam, ali mislim da će pesma izaći do Nove godine, jedna balada koja govori o mom životu i po meni će to biti najveći moj hit do sada”,  kaže Gile, koji tvrdi da je bakšiš sa nastupa vraćao publici i da nije od onih pjevača kojima je najbitnije da se dobro zaradi na svirkama:

ČITAJ JOŠ:  Amar Gile „ruši“ rekord zeničke Arene

“Svi znaju koliko kolege uzimaju, to je javno, ima i na Jutjubu, međutim ja sam vraćao bakšiš ljudima, meni ne treba, ja sam dogovorio svirku koliko treba i to je to. Imao sam priliku da uzmem brdo para, ali me ne zanima, vraćao sam, znaju to ljudi.”

GODISNJICA
MARKETING