USPJEŠNO ZAVRŠEN KONCERT: Gile ‘zapalio’ Tešanj (FOTO)

Podijelite vijest

Amar Jasarspahic Gile

Tešanjska sportska dvorana u petak je odzvanjala nadaleko pjesmama kao što su „Danka“, „Samo ovu noć“, „Ne prestaju moje kiše“, “Slučajno”, „Anđeo čuvar“, koje je sa velikom emocijom iznio prošlogodišnji pobjednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Amar Jašarspahić Gile.

Iako se Amar prije nekoliko dana vratio sa turneje iz Amerike, repertoar njegovih pjesama oduševio je i zabavio sve one koji su petak odlučili provesti na zagarantovano dobroj zabavi, te pjevati zajedno uz Gileta.

Važno je istaći da je ovaj veliki koncert sa dvije prekrasne pjesme otvorio jedan od Giletovih gostiju i to dječak Nermin Handžić, koji ima svega jedanaest godina, te je talenat koji će jednog dana zasigurno puniti dvorane poput ove.

Pored Nermina, gosti koncerta bili su mlada Emina Islamović, te Maglajlija Almir Delić, koji su također bili ovogodišnji učesnici takmičenja „Zvezde Granda“, i koji su publiku u Tešnju digli na noge, te se zajedno sa njima u izuzetno dobroj atmosferi zabavili.

Po dobrom starom adutu, Gile je u nastavku koncerta iznio još nekoliko pjesama u svojoj interpretaciji, a publika je zasigurno sa velikim zadovoljstvom izašla iz Sportske dvorane u Tešnju.

U fotografijama Benjamina Hazića možete pogledati kakva je atmosfera vladala u petak, na velikom koncertu Amara Jašarspahića Gileta u Sportskoj dvorani u Tešnju.

[flagallery gid=277]