Ambešković o jučerašnjoj tuči u Sarajevu: Udario sam je refleksno, moja ‘bivša’ supruga je zgrabila ženu i bacila na pod…

E6EB7E98 5932 4587 BD33 8B5FCDB4E8F8
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Jučer se u centru glavnog grada BiH odvijala prava drama, a jedan od njenih glavnih aktera je bio Nedžmin Ambešković, po mnogima najjači čovjek u BiH.

Podsjetimo, u sukobu koji se odvijao oko 12 sati, osim njega učestvovale su još dvije ženske osobe.

Prema pisanju medija jedna od učesnica tuče bila je njegova supruga, koja bi uskoro mogla biti bivša i koja je je kako tvrdi Ambešković, fizički nasrnula na drugu  žensku osobu, koja se u datom trenutku nalazila u njegovom društvu.

ČITAJ JOŠ:  Hadžić: Nezavisna, a zarobljena država

Na snimku objavljenom u medijima, prikazan je momenat u kojem Ambešković sa još nekoliko muških osoba pokušava razdvojiti dvije žene, nakon čega je uputio jedan udarac prema svojoj supruzi.

U ekskluzivnom razgovoru za Source portal, bh. strongman Nedžmin Ambešković danas je govorio o događaju koji je jučer privukao pažnju javnosti, te otkrio svoju stranu priče.

Pogledajte video OVDJE

GODISNJICA
MARKETING