Amel Škiljan na ‘Model Managment Fash faces 2013.’

Amel Škiljan na ‘Model Managment Fash faces 2013.’

65185_4495361177146_334029312_n

Model Managment, jedan od najjačih sajtova u svijetu modela, odlučio je da napravi izbog novih lica za Fash faces 2013. godine. Veliki broj svjetskih modnih agencija podržao je ovaj izbor u kome su prijave stizale iz svih država. Finale izbora održat će se u Barseloni, a sama prijava na ovo takmičenje pruža veliku reklamu ali i otvara mnoga vrata u svijetu modelinga.

Amel Škiljan iz Jajca također se prijavio na Model Managment Fash faces 2013. godine

Sve je počelo prijavom na stranicu ABC Models managment. Prvi korak na modnoj pisti sam napravio prije šest mjeseci na Fashion Week-u u Sarajevu, gdje sam dobio veliku podršku od eminentnih ljudi u ovom poslu. Prvi photobook sam uradio sa fotografom Mladenom Blagojevićem.

“Nakon tih fotografija moj kvalitet su prepoznali i drugi stručnjaci u ovom poslu, te sam bio preporučen da uradim drugi photobook kod Dejana Miličevića. Nakon toga sam opet bio pozvan na fashion week, gdje sam predstvljao kolekciju Mone. Nakon par dana nosio sam reviju nove muške kolekcije Manners. Sada se nalazimu u izboru za novo lice mode,koje vodi Model managment sajt, jedan od najjačih sajtova u svijetu za modele. Nadam se da ćete podržati moj rad te otvoriti mi put ka finalu u Barceloni.” – kazao je za naš portal, Amel Škiljan.

Za Amela Škiljana možete glasati klikom OVDJE.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS