Amel Tuka zaprosio djevojku Aminu Pivić: Do Dženneta zajedno, ako Bog da

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Amel Tuka najbolji bh. atletičar i osvajač bronzane medalje u Pekingu 2015. godine zaprosio je svoju djevojku Aminu Pivić.

Vijest je potvrdila Amina koja je na svom Facebooku profilu objavila fotografiju sa zaruka uz poruku: “Moj babo je dao svoj halal, moja mama se složila sa njim. Ja sam dala svoje obećanje, do Dženneta zajedno, ako Bog da.”

Podsjećamo, početkom februara Amel Tuka je prvi put na Instagramu objavio fotografiju sa svojom djevojkom i tada izazvao lavinu pozitivnih komentara.

On je postavio status u kojem otkriva šta mu je djevojka priznala:

“Znaš, uvijek sam htjela naći nekoga koga ću voljeti u Njegovo ime, i kome će na prvom mjestu biti On. Jer sam znala da tek tada ću biti sa čovjekom koji ima pravi i jedini cilj, a to je Njegovo zadovoljstvo. I da neću onda biti izgubljena sa takvim čovjekom jer i on i ja imamo isti cilj, a bez cilja ne možeš ništa postići pa tako i živjeti život. Ja mislim da si to ti i Allah nas je poslao jedno drugom da Ga još više zajedno volimo”, napisao je Tuka uz fotografiju s Aminom te je na kraju citata postavio srce.

Radiosarajevo