Američka manekenka bh. korijena Melani Čolić u Sarajevu: Došla sam po bh. pasoš

873x400 3

Američka manekenka bosanskih korijena Melani Čolić stigla je u Sarajevo, u posjetu porodici i prijateljima. Ističe da uživa u svakom trenutku boravka u Bosni i Hercegovini.

Kod kuće

– Ne postoje riječi koje bi opisale kako se osjećam kada dođem u Sarajevo. Osjećam se kao kod kuće. Nema boljeg osjećaja od dolaska ovdje i boravka s porodicom, ali i prijateljima – kaže nam Čolić.

Manekenki s adresom u Americi ovo je već drugi dolazak ove godine i, kako ističe, imala je sreću da nađe slobodno vrijeme i iskoristi priliku da posjeti porodicu.

– Kada sam u Sarajevu, obično sam s porodicom i rođacima. Budući da živim u Americi, ne možemo se često viđati, koliko bismo voljeli, tako da, dok sam ovdje, svaku minutu provodim sa svojom porodicom – ističe manekenka.

Ova ljepotica ne krije oduševljenje i zaljubljenost kako u Bosnu i Hercegovinu tako i u njenu prijestonicu.

Copy

– Ako moram reći koliko sam zaista vezana za ovaj grad i Bosnu, to ću ponosno kazati. Zvanično sam postala državljanin BiH. Sada imam dvojno državljanstvo. Mislim da to mnogo govori o tome koliko volim Bosnu i koliko sam vezana za nju – otkriva nam Melani.

Dolazak u Evropu

Iskoristila je priliku da uživa u čarima Baščaršije, što je oduševilo i njene fanove na društvenim mrežama.

– Moji planovi za sada su povratak u Ameriku i nastavak rada. Čeka me puno fotošutinga, a onda, nadam se, kada se situacija u vezi s koronom poboljša, mogu otići u Evropu i potpisati s nekom od modnih agencija. To smo planirali moja agencija u Americi i ja – zaključuje manekenka.

Inače, Melani je rođena u Americi, ali njeni roditelji su prvo izbjegli u Njemačku, a zatim u Ameriku. Majka joj je iz Sarajeva, a otac iz Bosanske Krupe. Iza nje su brojne reklamne kampanje, a jedna od najznačajnijih u dosadašnjoj karijeri bila je ona za čuveni “Versace” brend.

Na naslovnici američkog magazina

– Bila sam na naslovnoj strani magazina “City Book”. To je magazin o poznatim ličnostima, stilovima života, nakitu, modi, ishrani. Veoma sam zadovoljna fotografijama. Nosila sam veoma skup nakit, uz outfit brendova „Chanel“, „Gucci“, YSL, „Versace“ i „Prada“. Bile su veoma pozitivne reakcije – govori Čolić, koja  članica čuvene američke modne agencije “Ford”.

IZVORAvaz
Prethodni članakKoliko je Evropska unija blizu stvaranju zajedničkih vojnih snaga
Sljedeći članakProveo 40 dana u Barceloni, zaigrao za prvi tim, a onda ga prodali Totenhemu