Amerika zbog ovog plače: Potresna ljubavna priča Bosanca i Etiopljanke ganuće vas do suza

Ameriku je ovih dana potresla tužna ljubavna priča Bosanca i Etiopljanke.

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dino Dedić, student iz Bosne i Hercegovine, podijelio je svoju, nećemo pretjerati ako kažemo, nevjerovatnu priču putem socijalnih mreža.

Ova se priča ubrzo proširila internetom poput virusa, a mi vam donosimo priču iz usta Dine Dedića.

“Gohe je iz Etiopije, a ja sam iz BiH. Bili smo zajedno četiri godine. Upoznali smo se na Univerzitetu u Missouriju, a oboje smo se nadali da ćemo uspjeti naći posao i ostati živjeti zajedno u Americi”.

ČITAJ JOŠ:  Šta se desilom sa revizijom diploma u BiH? Zaustavila je žeđ za parama: ‘Obrazovni sistem, stvaran decenijama, olako smo rasturili’ 

“Ona je brzo našla posao, ali ja nisam. Poslao sam oko 200 aplikacija za posao, bio na 35 intervjua, ali ništa. Na četiri, pet poslova sam prošao u treći krug izbora, ali mislim da me moj status sa američkom vizom ukopao”.

“Svoju djevojku nisam mogao zamoliti da dođe živjeti sa mnom u BiH. U Bosni za nju ne bi bilo posla, ni bilo kakve druge prilike.”

“Kada je postalo jasno da ću se morati vratiti u BiH, ona se iselila iz stana kako bi nam olakšala situaciju.”

ČITAJ JOŠ:  Ko je vršio pritisak na inspektore da zapečate restoran Dodikove kćerke

“Jučer sam je posjetio u njenom novom stanu. Međutim, iako smo mislili da će nam biti zabavno, nismo se mogli ni pogledati u oči od tuge”

“Odlazim za Bosnu za dva dana. Kada bih mogao, rekao bih joj samo da je volim”, napisao je Dino.

(novi.ba)

GODISNJICA
MARKETING