Amerikanca ubili u Beogradu zbog 2.500 dinara

7 4

Američki državljanin, koji je danas pronađen mrtav u Beogradu, ubijen je iz koristoljublja zbog samo 2.500 dinara, piše Blic.rs.

Toliko novca su nakon zločina uzele tri osobe koje su danas uhapšene zbog sumnje da su počinili ovo monstruozno ubistvo. Oni su nesretnog čovjeka danas ubili u ulici Veljka Dugoševića na Zvezdari nakon što su sa njim prethodno pili.

Žrtva, američki državljanin, star je 54 godine, a u srbijanskoj prijestonici boravi od decembra. Njegov identitet i drugi podaci o njemu nisu objavljeni.

Troje uhapšenih Đ. V. (57), R. B. (35) i M. J. (38) sumnjiče se da su izvršili krivično djelo teškog ubistva. Hapšenje je sprovedeno po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, a u saradnji sa pripadnicima MUP-a Republike Srbije.

Po odobrenju zamjenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i isti će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prethodni članakMeđu prioritete u vakcinaciji uvrstiti volontere i osoblje Crvenog križa i višestruke dobrovoljne davaoce krvi
Sljedeći članakŽivotne navike koje morate što prije usvojiti