Screenshot 3 6 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava
NER FIT

Jedan od najuspješnijih bh. fudbalera Edin Džeko i njegova supruga Amra proslavili su deset godina čiste ljubavi uz bajkovit prizor. Amra je na Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju.

FIXGEHALT

-Na tvojoj strani,uvijek, napisala je u objavi.

Brojne čestitke su dobili od prijatelja.

Inače, Amra i Džeko jedno drugo podržavaju i vole, imaju troje djece, Danina, Unu i Daliu. Najskladniji bh. par svoju vezu počeli su 2012. godine, a vjenčali su se 2016. Oboje se bave svojim poslovima, i rijetko pričaju  zajedničkom životu, ali ipak, Amra je u velikom intervju za “Azru” prvi put otkrila detalje vjenčanja s Edinom.

LIDER

– Naše vjenčanje je bilo tako spontano. Mi smo ga zamišljali kao jedan intiman doživljaj, čak nisam htjela imati ni vjenčanicu. Šetajući ulicom slučajno sam ušla u jednu prodavnicu i vidjela vjenčanicu čiji mi se kroj mnogo dopao. Prodavačica ju je stilizovala s lijepim i elegantnim detaljima, i odjednom sam imala i haljinu i frizuru i komplet organizaciju. Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje tu, ali ipak smo se odlučili da pozovemo roditelje. Zaista je bilo predivno, organizovalo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo. Fotograf je baš zabilježio taj momenat kada meni Edin popravlja haljinu. Tu se na drugačiji način vidi da smo podrška jedno drugom u svemu i na taj banalan način – rekla nam je Amra.