Amrin prvi trening nakon četvrtog porođaja

amra trening

Svi koji poznajemo Amru Džeko, poznajemo i njenu ljubav prema vježbanju. Ona kaže da za nju to nije samo trening i dobra linija nego jednostavno nešto što je ispunjava i čini sretnom. Nakon četvrtog porođaja s kćerkom Dalijom amra se udebljala 15 kilograma.

– Zbog moje visine kilogrami ne dolaze do izražaja, ali to me trenutno i ne brine. Nakon carskog reza šest do osam sedmica nije mi dozvoljeno trenirati, a i zbog dojenja nije mi prioritet da sada treniram. Nisam zaista opterećena, presretna sam što je sve prošlo u najboljem redu, što smo Dalia i ja dobro. Nikada nisam imala problema da se vratim u formu pa nadam se da neću imati ni ovog puta. Moram dodati da sam sve vrijeme u trudnoći trenirala i da sam stala tri sedmice pred porođaj, jer mi je doktor zabranio, pošto se radilo o četvrtom carskom rezu i riziku od ropture unutrašnjeg reza – kazala je Amra prije nekoliko sedmica u ekskluzivnom intervjuu koji je dala za Azru.

No, nije joj dugo trebalo da se okrene svojoj prvoj ljubavi, i već je krenula s vježbanjem. Danas je objavila fotografiju na kojoj se vidi da uradila svoj prvi trening, nakon čega se i pohvalila.

Komentari se se samo nizali, a neki od njih su i od Lejle Vršajević, Sarah Čerkez i mnogih drugih.

Azra.ba